Çözüldü Gigabyte H310M TPM açıkken Windows 11 desteklemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sevince1661

Picopat
Daha fazla  
BIOS'tan TPM'yi açtığım halde Windows 11 kurarken TPM hatası alıyorum TPM aktifken neden böyle bir hata veriyor?

1624972748898.png

Çözüm
Ekran fotoğrafı atayım size bakın ben pek anlamam.

Eki Görüntüle 1089523
Böyle diyor.
Eki Görüntüle 1089544

Eki Görüntüle 1089545

Hata nerede anlamıyorum.
Son resimde Trusted Computing'den deneyin. Secure Boot Customization seçeneklerine bakın. PTT'yi kapatıp deneyin. dTPM seçeneği varsa onu açıp versiyonu 2'ye getirin ve PTT'ye geri dönün.
TPM desteği yok ama tamam bu sürümü yükledim ama yeni sürüm çıkınca TPM desteği olmadığı için almaz diye düşünüyorum yanlış mıyım?
Son kullanıcıya açılana kadar güncelleme almaya devam edeceksiniz.
Ekran fotoğrafı atayım size bakın ben pek anlamam.

Eki Görüntüle 1089523
Böyle diyor.
Eki Görüntüle 1089544

Eki Görüntüle 1089545

Hata nerede anlamıyorum.
Son resimde Trusted Computing'den deneyin. Secure Boot Customization seçeneklerine bakın. PTT'yi kapatıp deneyin. dTPM seçeneği varsa onu açıp versiyonu 2'ye getirin ve PTT'ye geri dönün.
TPM desteği yok ama tamam bu sürümü yükledim ama yeni sürüm çıkınca TPM desteği olmadığı için almaz diye düşünüyorum yanlış mıyım?

Çözüm
Son resimde trusted Computing'den deneyin. Secure Boot customization seçeneklerine bakın. PTT'yi kapatıp deneyin. Dtpm seçeneği varsa onu açıp versiyonu 2'ye getirin ve PTT'ye geri dönün.

Yahu hocam sen nasıl bir kralsın? Kaç gündür çözemediğim sorunu bir resime bakarak çözdün, Allah razı olsun vallahi 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı