Çözüldü Gigabyte H410M-H V2 rev 1.7 sistemde Ventura kurulumunda "OC: Failed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MevzuDerin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8x2 16 gb ddr4 ram 2133 mhz
SSD veya HDD modeli
Edıloca sata 3 256 gb ssd
Ekran kartı
Sapphire rx580 8gb
Anakart
Gigabyte h410m H V2
İşlemci
İ5 10400
Merhaba iyi günler. Gigabyte H410M-H V2 rev 1.7-i5 10400-16 GB DDR4 RAM-Sapphire RX 580 8 GB bu parçalardan oluşan sisteme sahibim. macOS Ventura kurmak istiyorum. https://www.google.com/amp/s/www.technopat.net/sosyal/konu/macos-ventura-13-4-intel-amd-kurulum-imaji.2544038/?amp=1 Bu linkten gereken dosyaları indirip commet Lake dosyasını Config yaptım. Gereken BIOS ayarlarını da yaptım ancak OC: Failed hatası alıyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz? İyi günler, iyi sosyaller. @yusufklncc @Kleyn @claus

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden eski sürümü deniyorsun ?
Sistemin en güncel sürümde çalışabilir.

İş yerindeki ortağın mac sürümü ventura olduğu için bende aynısından kurmak istiyorum. Ondaki bazı dosyaları big surda çalıştıramıyorum malesef. Yükleme kısmına geçebildim. Ssdyi sildikten sonra kurulumu başlattım. Yükleme devam ederken kapat aç yaptı ancak siyah ekranda kaldı. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?
Neden eski sürümü deniyorsun ?
Sistemin en güncel sürümde çalışabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı