Çözüldü Gigabyte H410M S2H V3 modelinde TPM 2.0 var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda sistemim Windows 10 ve Windows 11'e geçmek istiyordum, fakat bilgisayarı denetle dediği kısımda TPM 2.0 yok veya etkinleştirilmedi tarzı bir şey söyledi. Biraz araştırdım fakat bulamadım. Anakartımın modeli H410M S2H V3 nasıl yapabilirim? TPM 2.0 var mıdır ya da nasıl açabilirim?

Çözüm
Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim. Belki sizde de işe yarar.
Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim. Belki sizde de işe yarar.

Çözüm
Bu konuya bakmanızı tavsiye ederim.

Tam anlamadığım için soruyorum da bunlar aynı tür anakartlar mı benim anakartım ile biraz farklı olduğu için sordum.

Tam anlamadığım için soruyorum da bunlar aynı tür anakartlar mı benim anakartım ile biraz farklı olduğu için sordum.
Aynısı değil ancak aynı markanın aynı ailesinden geliyor iki model de. Sizin modelin ayarının da benzer şekilde olacağını düşündüm. Ayrıca o modele ait rehber bulamadım bulursam güncellerim mesajı.

Aynısı değil ancak aynı markanın aynı ailesinden geliyor iki model de. Sizin modelin ayarının da benzer şekilde olacağını düşündüm. Ayrıca o modele ait rehber bulamadım bulursam güncellerim mesajı.
Teşekkür ederim attığınız forumdaki gibi yaptım ve oldu yüklüyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı