Gigabyte H510M S2H V2 anakarta ekran kartı önerisi

mert_bey

Femtopat
Daha fazla  
Gigabyte H510M S2H V2 ekran kartı önerisi verir misiniz?

İşlemcim i5 10400F mümkünse ekran kartı NVIDIA olsun
MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X 16 GB
Colorful iGame RTX 4060 Ti Ultra 16 GB
Bu ikisini beğendim Colorful sadece trenyolda satışta oraya güvenemedim tavsiyenizi bekliyorum

Gigabyte H510M S2H V2 ekran kartı önerisi verir misiniz?

İşlemcim i5 10400F mümkünse ekran kartı NVIDIA olsun
MSI GeForce RTX 4060 Ti Gaming X 16 GB
Colorful iGame RTX 4060 Ti Ultra 16 GB
Bu ikisini beğendim Colorful sadece trenyolda satışta oraya güvenemedim tavsiyenizi bekliyorum

O işlemciyle o ekran kartını kullanmayı düşünmüyorsunuz umarım hocam.

30 k altında olsa iyi olur her türlü biriktirecem zaten

bunlar olur mu bilmiyorum zaten

O işlemciyle o ekran kartını kullanmanızın hiçbir anlamı yok çünkü asıl performansı kesinlikle alamazsınız. İşlemciniz o ekran kartı için yetersiz. Ekran kartını besleyebilecek işlemciler için anakartınızı da değiştirmeniz lazım.

Eğer daha henüz sistemi almadıysanız size hazır sistem önerebilirim.

30 k altında olsa iyi olur her türlü biriktirecem zaten

bunlar olur mu bilmiyorum zaten

O işlemciyle o ekran kartını kullanmanızın hiçbir anlamı yok çünkü asıl performansı kesinlikle alamazsınız. İşlemciniz o ekran kartı için yetersiz. Ekran kartını besleyebilecek işlemciler için anakartınızı da değiştirmeniz lazım.

hocam elimdeki pc 3 yıldır bende o zaman hiç anlamıyordum bi tanıdık gt730 ekran kartlı bitane toplattı ders çalıştığım için idere etti ama bu aralar oyun oynatmıyor satmak istedim 10 k dan çıkartamadım elimden, siz yine bi sistem önerirseniz bakıyım yinede .Teşekkürler

3060 16 gb ekran kartları ne kadar götürür beni

hocam elimdeki pc 3 yıldır bende o zaman hiç anlamıyordum bi tanıdık gt730 ekran kartlı bitane toplattı ders çalıştığım için idere etti ama bu aralar oyun oynatmıyor satmak istedim 10 k dan çıkartamadım elimden, siz yine bi sistem önerirseniz bakıyım yinede .Teşekkürler

Bu sisteme bakabilirsiniz ve ayrıca gt730'lu sistemi 10k'ya biraz zor satarsınız hocam.

Ayrıca yani size tavsiyem hazır sistem alıyorken AM5 bir sisteme geçmeniz, fakat bunun için biraz fazla bütçeniz olmalı.

3060 16 gb ekran kartları ne kadar götürür beni

1080p 60 FPS için sizi daha 5-6 yıl götürür bence.

Bu sisteme bakabilirsiniz ve ayrıca gt730'lu sistemi 10k'ya biraz zor satarsınız hocam.

Ayrıca yani size tavsiyem hazır sistem alıyorken AM5 bir sisteme geçmeniz, fakat bunun için biraz fazla bütçeniz olmalı.

1080p 60 FPS için sizi daha 5-6 yıl götürür bence.
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı