Çözüldü Gigabyte H55M-D2H BIOS güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AdLine

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Anakartım Gigabyte H55M-S2H modeli. Gigabyte sayfasına girdiğimde bu model anakart için REV 1.0 ve 1.1 var. Benimkisi REV 1.4 olduğu için oralarda bu model için bir şey göremedim. Nasıl yapacağız bu güncellemeyi?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartınız D2H rev 1.4. Böyle olmasa Aida64'de bu şekilde gözükmezdi. S2H'nin 1.4 versiyonu da mevcut değil. Bir de BIOS sürümünüz F2 olarak gözüküyor. S2H olanda F2 diye bir sürüm yok, D2H olanda gözüküyor, 07/07/2010 tarihli gözüküyor ve sizinkiyle uyuşuyor. Aralarında bir fark da D2H LAN: 1 x RTL8111E LAN Yongası olarak gözüküyor S2H LAN: 1 x RTL8111D olarak. Ben D2H olduğunu düşünüyorum, aksini belirten bir durum yok ama yinede size bırakıyorum.
Bu bağlantı rev. 1.4 için. Sürücüler ve BIOS sürümleri de aşağıda mevcut.

Bu bağlantı rev. 1.4 için. Sürücüler ve BIOS sürümleri de aşağıda mevcut.

Bana attığınız link GA-H55M- anakartın D2H modeline ait. Fakat benim anakartımın modeli S2H. Bunu mu indireyim? Sıkıntı olmasın sonra @Fatih Işık .

Bana attığınız link GA-H55M- anakartın D2H modeline ait. Fakat benim anakartımın modeli S2H. Bunu mu indireyim? Sıkıntı olmasın sonra @Fatih Işık .

User manuelde rev 1.4 S2H/D2H olarak verilmiş ama S2H rev 1.4 diye bir anakart gözükmüyor. S2V ve D2H 1.3 ve 1.4 versiyonları mevcut. Anakartınızın kutusu veya kitapçığı var mı net olarak emin olalım. Anakartınız S2H ise rev 1.4 olduğundan emin misiniz?

Son düzenleme:
@AdLine Aida64 ve CPU-Z ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Anakartınız D2H rev 1.4. Böyle olmasa Aida64'de bu şekilde gözükmezdi. S2H'nin 1.4 versiyonu da mevcut değil. Bir de BIOS sürümünüz F2 olarak gözüküyor. S2H olanda F2 diye bir sürüm yok, D2H olanda gözüküyor, 07/07/2010 tarihli gözüküyor ve sizinkiyle uyuşuyor. Aralarında bir fark da D2H LAN: 1 x RTL8111E LAN Yongası olarak gözüküyor S2H LAN: 1 x RTL8111D olarak. Ben D2H olduğunu düşünüyorum, aksini belirten bir durum yok ama yinede size bırakıyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı