H HollywoodOkan Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 3 5 Ağustos 2020 #1 Gigabyte H55M S2V Dual BIOS'lu anakartım var ilk açılışta kapanıp 2. açılışta açılıyor sanırsam ilk BIOS'ta sorun var nasıl düzeltebilirim?
Gigabyte H55M S2V Dual BIOS'lu anakartım var ilk açılışta kapanıp 2. açılışta açılıyor sanırsam ilk BIOS'ta sorun var nasıl düzeltebilirim?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #2 BIOS desteği bitmiş olabilir. BIOS ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. PSU nedir? Artı 0 Eksi
Kazawoo Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 14 5 Ağustos 2020 #3 Bios Default Yapmayı Denedinizmi Artı 0 Eksi
W WristlerMan Femtopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 13 5 Ağustos 2020 #4 BIOS resetlemeyi deneyin Artı 0 Eksi
KS KS H HollywoodOkan Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 3 6 Ağustos 2020 #5 WristlerMan dedi: BIOS resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Kazawoo dedi: BIOS default yapmayı denedinizmi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Paveloyd dedi: BIOS desteği bitmiş olabilir. BIOS ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... Platoon 600W. Artı 0 Eksi
WristlerMan dedi: BIOS resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Kazawoo dedi: BIOS default yapmayı denedinizmi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Paveloyd dedi: BIOS desteği bitmiş olabilir. BIOS ile ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum. PSU nedir? Genişletmek için tıkla... Platoon 600W.