Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Haziran 2022 #31 Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı şu an BIOS kaydediliyor, kapatmayın ya da resetlmeyin diyor. Ellemeyin. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti, son sürüm F7 olarak gözüküyor. Peki neler geldi acaba? Çünkü BIOS ekran aynı değişiklik göremedim.
Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı şu an BIOS kaydediliyor, kapatmayın ya da resetlmeyin diyor. Ellemeyin. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti, son sürüm F7 olarak gözüküyor. Peki neler geldi acaba? Çünkü BIOS ekran aynı değişiklik göremedim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 5 Haziran 2022 #32 @Leon Dayı görünüm zor değişir zaten, çip kapasitesi belli. F1'den F7 olduysa eğer sağ taraftaki yenilikler gelmiştir.
@Leon Dayı görünüm zor değişir zaten, çip kapasitesi belli. F1'den F7 olduysa eğer sağ taraftaki yenilikler gelmiştir.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Haziran 2022 #33 Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı görünüm zor değişir zaten, çip kapasitesi bellki. Eki Görüntüle 1410466 F1'den F7 olduysa eğer sağ taraftaki yenilikler gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Bende ekran değişir bazı özellikler eklenir sanmıştım örneğin: Güvenli önyükleme gibi vs diyebilirim.
Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı görünüm zor değişir zaten, çip kapasitesi bellki. Eki Görüntüle 1410466 F1'den F7 olduysa eğer sağ taraftaki yenilikler gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Bende ekran değişir bazı özellikler eklenir sanmıştım örneğin: Güvenli önyükleme gibi vs diyebilirim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 5 Haziran 2022 #34 @Leon Dayı güvenilir önyükleme vardır zaten, OC işleri iyileştirilmiş, yazılım destekleri artmış, RAM uyumluluğu artmış vs vs gelmiş.
@Leon Dayı güvenilir önyükleme vardır zaten, OC işleri iyileştirilmiş, yazılım destekleri artmış, RAM uyumluluğu artmış vs vs gelmiş.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Haziran 2022 #35 Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı güvenilir önyükleme vardır zaten, OC işleri iyileştirilmiş, yazılım destekleri artmış, RAM uyumluluğu artmış vs. Gelmiş. Genişletmek için tıkla... Güvenli Önyükleme hangi ayardan açabilirim? Bu şey Windows 11'in zorunlu kıldığı özellikten bahsediyorum. Bypass ile yükledim ama bu ayarı yine de açmak istiyorum eklendiyse.
Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı güvenilir önyükleme vardır zaten, OC işleri iyileştirilmiş, yazılım destekleri artmış, RAM uyumluluğu artmış vs. Gelmiş. Genişletmek için tıkla... Güvenli Önyükleme hangi ayardan açabilirim? Bu şey Windows 11'in zorunlu kıldığı özellikten bahsediyorum. Bypass ile yükledim ama bu ayarı yine de açmak istiyorum eklendiyse.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 5 Haziran 2022 #36 @Leon Dayı CSM açık ise o da açıktır, CSM kapatınca ona erişebilirsin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 5 Haziran 2022 #37 Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı CSM açık ise o da açıktır, CSM kapatınca ona erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS dili değiştirilebiliyor mu? rahatlıkla bakabilmem için. Ben bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakma ve CSM ne?
Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı CSM açık ise o da açıktır, CSM kapatınca ona erişebilirsin. Genişletmek için tıkla... BIOS dili değiştirilebiliyor mu? rahatlıkla bakabilmem için. Ben bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakma ve CSM ne?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 5 Haziran 2022 #38 @Leon Dayı csm özel bir ayar, dil değişiyor da Türkçe oluyor mu bilmiyorum.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 5 Haziran 2022 #39 Leon Dayı dedi: BIOS dili değiştirilebiliyor mu? Rahatlıkla bakabilmem için. Ben bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakma ve CSM ne? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer BIOS Update yaptıysan bilgisayar açılırken bir video atar mısın?
Leon Dayı dedi: BIOS dili değiştirilebiliyor mu? Rahatlıkla bakabilmem için. Ben bu işlerden pek anlamıyorum kusura bakma ve CSM ne? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer BIOS Update yaptıysan bilgisayar açılırken bir video atar mısın?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #40 d4mann dedi: Hocam eğer BIOS Update yaptıysan bilgisayar açılırken bir video atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım F7 yükledim. Öğlen atarım işim var. Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı CSM özel bir ayar, dil değişiyor da Türkçe oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli Önyükleme desteklenmiyor diyor Windows.
d4mann dedi: Hocam eğer BIOS Update yaptıysan bilgisayar açılırken bir video atar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım F7 yükledim. Öğlen atarım işim var. Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı CSM özel bir ayar, dil değişiyor da Türkçe oluyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli Önyükleme desteklenmiyor diyor Windows.