Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Haziran 2022 #41 @Leon Dayı konu açabilirsiniz, BIOS sürümü kaynaklı değil bu durum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.933 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #42 Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı konu açabilirsiniz, BIOS sürümü kaynaklı değil bu durum. Genişletmek için tıkla... Konuyu ne olarak açacağım?
Mithat Berhan dedi: @Leon Dayı konu açabilirsiniz, BIOS sürümü kaynaklı değil bu durum. Genişletmek için tıkla... Konuyu ne olarak açacağım?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.270 Makaleler 42 Çözümler 274 6 Haziran 2022 #43 @Leon Dayı H55M-S2 BIOS'da Secure Boot açılmıyor seklidne.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #44 Leon Dayı dedi: Konuyu ne olarak açacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ya da şöyle sorayım açılırken anakartın animasyonu var mı?
Leon Dayı dedi: Konuyu ne olarak açacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ya da şöyle sorayım açılırken anakartın animasyonu var mı?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.933 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #45 d4mann dedi: Hocam ya da şöyle sorayım açılırken anakartın animasyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıkıyor sadece. Eskiden sağ köşede galiba sarı renge benzer bir şey vardı şu an da yok o.
d4mann dedi: Hocam ya da şöyle sorayım açılırken anakartın animasyonu var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıkıyor sadece. Eskiden sağ köşede galiba sarı renge benzer bir şey vardı şu an da yok o.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #46 Leon Dayı dedi: Böyle bir şey çıkıyor sadece. Eskiden sağ köşede galiba sarı renge benzer bir şey vardı şu an da yok o.Eki Görüntüle 1411454 Genişletmek için tıkla... Animasyon bende de yok keşke olsaydı...
Leon Dayı dedi: Böyle bir şey çıkıyor sadece. Eskiden sağ köşede galiba sarı renge benzer bir şey vardı şu an da yok o.Eki Görüntüle 1411454 Genişletmek için tıkla... Animasyon bende de yok keşke olsaydı...
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.933 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #47 d4mann dedi: Animasyon bende de yok keşke olsaydı... Genişletmek için tıkla... Animasyon tam olarak ne? Eklenebiliyor mu? Resmi var mı bakabilmem için.
d4mann dedi: Animasyon bende de yok keşke olsaydı... Genişletmek için tıkla... Animasyon tam olarak ne? Eklenebiliyor mu? Resmi var mı bakabilmem için.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #48 Leon Dayı dedi: Animasyon tam olarak ne? Eklenebiliyor mu? Resmi var mı bakabilmem için. Genişletmek için tıkla... Anakart açılırken resim oluyor ya ondan bahsediyorum.
Leon Dayı dedi: Animasyon tam olarak ne? Eklenebiliyor mu? Resmi var mı bakabilmem için. Genişletmek için tıkla... Anakart açılırken resim oluyor ya ondan bahsediyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.933 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #49 d4mann dedi: Anakart açılırken resim oluyor ya ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın markasını demiyorsunuz galiba. Temel Anakartım: Gigabyte onun animasyonu mu oluyor?
d4mann dedi: Anakart açılırken resim oluyor ya ondan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın markasını demiyorsunuz galiba. Temel Anakartım: Gigabyte onun animasyonu mu oluyor?
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #50 Leon Dayı dedi: Bilgisayarın markasını demiyorsunuz galiba. Temel Anakartım: Gigabyte onun animasyonu mu oluyor? Genişletmek için tıkla... bunu bahsettim
Leon Dayı dedi: Bilgisayarın markasını demiyorsunuz galiba. Temel Anakartım: Gigabyte onun animasyonu mu oluyor? Genişletmek için tıkla... bunu bahsettim