Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #51 d4mann dedi: Bunu bahsettim Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Eki Görüntüle 1374782 BIOS'da görselde göründüğü gibi "Load optimized defaults" seçeneğini seçip Y tuşuna basar mısınız? Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayacaktır. Eğer logo kapatıldıysa onu aktif edebilir. Genişletmek için tıkla... Az önce senin konuya baktım BIOS üzerinden ayar ile yapılıyormuş. Bunu deneyeyim mi?
d4mann dedi: Bunu bahsettim Genişletmek için tıkla... pedroz_1999 dedi: Eki Görüntüle 1374782 BIOS'da görselde göründüğü gibi "Load optimized defaults" seçeneğini seçip Y tuşuna basar mısınız? Bu işlem BIOS'u varsayılan ayarlarına sıfırlayacaktır. Eğer logo kapatıldıysa onu aktif edebilir. Genişletmek için tıkla... Az önce senin konuya baktım BIOS üzerinden ayar ile yapılıyormuş. Bunu deneyeyim mi?
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #52 Leon Dayı dedi: Az önce senin konuya baktım BIOS üzerinden ayar ile yapılıyormuş. Bunu deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Dener misin? Olursa bende yapacağım.
Leon Dayı dedi: Az önce senin konuya baktım BIOS üzerinden ayar ile yapılıyormuş. Bunu deneyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Dener misin? Olursa bende yapacağım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #53 d4mann dedi: Dener misin? Olursa bende yapacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlanıyor sadece değil mi? Sürüm olduğu gibi duruyor.
d4mann dedi: Dener misin? Olursa bende yapacağım. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlanıyor sadece değil mi? Sürüm olduğu gibi duruyor.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #54 Leon Dayı dedi: BIOS sıfırlanıyor sadece değil mi? Sürüm olduğu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... bios da sıfırlanmıyor sürümde değişmiyor hocam aynı kalıyor sadece ayar değişisiniz zararı olmaz merak etmeyin.
Leon Dayı dedi: BIOS sıfırlanıyor sadece değil mi? Sürüm olduğu gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... bios da sıfırlanmıyor sürümde değişmiyor hocam aynı kalıyor sadece ayar değişisiniz zararı olmaz merak etmeyin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #55 d4mann dedi: BIOS da sıfırlanmıyor sürümde değişmiyor hocam aynı kalıyor sadece ayar değişisiniz zararı olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen deniyorum, sonucu bildireceğim bekleyin.
d4mann dedi: BIOS da sıfırlanmıyor sürümde değişmiyor hocam aynı kalıyor sadece ayar değişisiniz zararı olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Tamam hemen deniyorum, sonucu bildireceğim bekleyin.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #56 Leon Dayı dedi: Tamam hemen deniyorum, sonucu bildireceğim bekleyin. Genişletmek için tıkla... bekliyorum.
Leon Dayı dedi: Tamam hemen deniyorum, sonucu bildireceğim bekleyin. Genişletmek için tıkla... bekliyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #57 d4mann dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çıkmıyor. İlk sürüm F1'de iken o size attığım ekranın sağ kısmında sarı energry logosu ve yeşil Dual BIOS logosu vardı F7'de o kalkmış.
d4mann dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef çıkmıyor. İlk sürüm F1'de iken o size attığım ekranın sağ kısmında sarı energry logosu ve yeşil Dual BIOS logosu vardı F7'de o kalkmış.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #58 Leon Dayı dedi: Hocam maalesef çıkmıyor. İlk sürüm F1'de iken o size attığım ekranın sağ kısmında sarı energry logosu ve yeşil Dual BIOS logosu vardı F7'de o kalkmış. Genişletmek için tıkla... bende olmadığını düşünoyrdum.
Leon Dayı dedi: Hocam maalesef çıkmıyor. İlk sürüm F1'de iken o size attığım ekranın sağ kısmında sarı energry logosu ve yeşil Dual BIOS logosu vardı F7'de o kalkmış. Genişletmek için tıkla... bende olmadığını düşünoyrdum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.934 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 6 Haziran 2022 #59 d4mann dedi: Bende olmadığını düşünoyrdum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS Modu: Eski ondan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir araştırın, ben yarın burada olacağım.
d4mann dedi: Bende olmadığını düşünoyrdum. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS Modu: Eski ondan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir araştırın, ben yarın burada olacağım.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #60 Leon Dayı dedi: Hocam BIOS Modu: Eski ondan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir araştırın, ben yarın burada olacağım. Genişletmek için tıkla... malesef hocam bunun için çok uğraştım ama yok.
Leon Dayı dedi: Hocam BIOS Modu: Eski ondan kaynaklanıyor olabilir. İsterseniz bir araştırın, ben yarın burada olacağım. Genişletmek için tıkla... malesef hocam bunun için çok uğraştım ama yok.