Çözüldü Gigabyte H610M anakartta Secure Boot nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kamilislam

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
İşlemci
i5 12400f
RTX 4060 Ti ve Gigabyte H610M anakarta sahibim. “Secure Boot enabled, not active” hatasını alıyorum. YouTube’dan araştırdığım kadarıyla “Restore Factory Keys” yapmam gerekiyor, ama emin olmak istedim. Crack Windows 11 Pro kullanıyorum; herhangi bir sorun olur mu? Ya da siyah ekran alır mıyım?

Çözüm
Dediğiniz gibi restore factory keys yapmanız gerekiyor, herhangi bir sorun olmaz. İşlemden sonra F10 atmayı unutmayın.
RTX 4060 Ti ve Gigabyte H610M anakarta sahibim. “Secure Boot enabled, not active” hatasını alıyorum. YouTube'dan araştırdığım kadarıyla “Restore Factory Keys” yapmam gerekiyor, ama emin olmak istedim. Crack Windows 11 Pro kullanıyorum; herhangi bir sorun olur mu? Ya da siyah ekran alır mıyım?

Kalmazsınız. İlk önce CSM'i kapatıp sonra Secure Boot'u açacaksınız.

Hayır hocam, sisteminizde var olan bir özelliği açıyorsunuz. Neden anakartınıza bir zarar gelsin ki?

Soft brick olma durumları varmış galiba YT videolarından gördüğüm kadarıyla. Neyse önemli değil hemen deneyip sonucu paylaşıyorum.

Dediğiniz gibi restore factory keys yapmanız gerekiyor, herhangi bir sorun olmaz. İşlemden sonra F10 atmayı unutmayın.

İşe yaradı. Sorunsuz bir şekilde Secure Boot aktif gözüküyor. Dediğin gibi standarttan customa aldıktan sonra restore factory keys yapmam yetti. Yardımının için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı