Çözüldü Gigabyte H610M H V2 ses yongası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Gigabyte H610M H model anakartın Realtek Audio ALC887 kullanıyor sanırım ama V2 modelinde bu ses yongası nedir? @cumali_032

Her ne olursa olsun giriş seviyesi ucuz bir anakarttan kaliteli bir ses bekleme.

Gigabyte ürün sayfasında özgün sürücüler vardır illa ki, oradan bulunur.
Bir diğer seçenek de dxdiag mıydı neydi, bir programcık vardı, orada gösteriyordu galiba ses kodekini falan yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam baktım da göremedim. Realtek olduğunu biliyorum ancak tam model merak ettim. Dediğim gibi H610 modelini buldum da bunu bulamadım.

Hocam benim gördüğüm bir şey yok ama görüyorsan söyler misin? Realtek Audio'ya sahip olduğunu biliyorum.

Kullanım kılavuzlarını indirip onları kurcala orada bulabilirsin belki.

Edit: Kullanma kılavuzu PDF'i içinde "Realtek" olarak arama yaptığımda ALC 897 olduğunu buldum.

Kullanma kılavuzu içinde bu link var.

Çözüm
Kullanım kılavuzlarını indirip onları kurcala orada bulabilirsin belki.

Edit: Kullanma kılavuzu PDF'i içinde "Realtek" olarak arama yaptığımda ALC 897 olduğunu buldum.
897. Tamamdır hocam teşekkür ederim, sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…