Selamlar. Gigabyte H610M H model anakartın Realtek Audio ALC887 kullanıyor sanırım ama V2 modelinde bu ses yongası nedir? @cumali_032
Hocam benim gördüğüm bir şey yok ama görüyorsan söyler misin? Realtek Audio'ya sahip olduğunu biliyorum.
En azından öğrenmek istiyorum hocam, amacım o.Her ne olursa olsun giriş seviyesi ucuz bir anakarttan kaliteli bir ses bekleme.
Hocam baktım da göremedim. Realtek olduğunu biliyorum ancak tam model merak ettim. Dediğim gibi H610 modelini buldum da bunu bulamadım.Gigabyte ürün sayfasında özgün sürücüler vardır illa ki, oradan bulunur.
Bir diğer seçenek de dxdiag mıydı neydi, bir programcık vardı, orada gösteriyordu galiba ses kodekini falan yanlış hatırlamıyorsam.
Buradan görebilirsin: H610M H V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE GlobalHocam baktım da göremedim. Realtek olduğunu biliyorum ancak tam model merak ettim. Dediğim gibi H610 modelini buldum da bunu bulamadım.
Hocam benim gördüğüm bir şey yok ama görüyorsan söyler misin? Realtek Audio'ya sahip olduğunu biliyorum.Buradan görebilirsin: H610M H V2 (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Hocam benim gördüğüm bir şey yok ama görüyorsan söyler misin? Realtek Audio'ya sahip olduğunu biliyorum.
897. Tamamdır hocam teşekkür ederim, sağ olasın.Kullanım kılavuzlarını indirip onları kurcala orada bulabilirsin belki.
Edit: Kullanma kılavuzu PDF'i içinde "Realtek" olarak arama yaptığımda ALC 897 olduğunu buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.