Gigabyte H610M-H V2 speaker nereye takılır?

Ispanak Namık

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F İşlemci
Gigabyte H610M-H V2 Anakart
Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce Ekran Kartı
XPG Lancer Blade DDR5 5600MHz 2x16 RAM
Thermaltake S200 TG 650W 80+ Kasa
Meslek
Öğretmen
Gigabyte H610M-H V2 anakart kullanıyorum. Kasamın kutu içeriğinden çıkan bilgisayar açılırken sistemin sağlığını belirten BİP sesi çıkaran speaker/buzzer nereye takacağımı bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Gigabyte H610M-H V2 anakart kullanıyorum. Kasamın kutu içeriğinden çıkan bilgisayar açılırken sistemin sağlığını belirten BİP sesi çıkaran speaker/buzzer nereye takacağımı bir türlü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfa 16, 11 numaralı yere takacaksın.
Screenshot_2025-04-30-14-48-41-066_org.mozilla.firefox.png

Sayfa 21'de var. İlla takmak istiyorsan başlığı kesip kırmızı kablo altta, siyah üstte olacak şekilde bağlayıp elektrik bandıyla izole edebilirsin. Ayrıca hemen solundaki 16 ile işaretli yere temas ettirme. Onlar clear cmos pinleri :)
Başlığı kesmeden hallettim. - kabloyu çentiğinden kurtararak çıkardım ve 2. deliğe yani + kablosunun hemen kenarına çentiği hafif kastırarak oturttum ve anakarta taktım. Gigabyte'ın uyuzluğu uğraştırdı işte.

Başlığı kesmeden hallettim. - kabloyu çentiğinden kurtararak çıkardım ve 2. deliğe yani + kablosunun hemen kenarına çentiği hafif kastırarak oturttum ve anakarta taktım. Gigabyte'ın uyuzluğu uğraştırdı işte.
Bu daha iyi bir yol olmuş. Kasa ve anakart bağlantılarında standart olmadığı için böyle durumlar olabiliyor. Yakın zamanlarda anakarta dahili ledler geliyor. Çok eski olmayan geçmişten beri F_Panel bağlantıları standartlaştı gibi oldu. Hala tek tek, tek pin takmak gerektiren kasalar var. Bazı kasalarda birleşik şekilde geliyor ama anakart pinleri uyumlu olmama durumu olabiliyor.
Sorunu halletmen iyi olmuş. Hata sesi duymadan kullanman dileğiyle.

@FimToaster Yardımların ve güzel temennilerin için teşekkür ederim dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı