Gigabyte H610M-H Windows 10 format atarken sürücüler gözükmüyor

• Konuyu başlatan Lezar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.285

Lezar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. 1 hafta önce hazır sistem PC aldım ve deneme sürümü Windows 10 ile geldi. Ben bu sürümü YouTube'da gördüğüm bir yöntem ile Full sürüm yaptım ve 2-3 gün önce işletim sistemi bozulmaya başladı. Kendi kendine mavi ekran vermeye başladı, Google'da dizi izlerken bile mavi ekran veriyordu. En sonunda artık Windows açılmıyor. Anakartim Gigabyte marka olduğu için ilk açılışta otomatik onarım mesaji geliyor sonrasında mavi ekran geliyor ve en sonunda BIOS'a geliyor. Ben de format atmaya karar verdim. Format USB'si hazırladım ama format esnasında sürücüler gözükmüyor. Ne yapabilirim?

Sistem özellikleri:
İşlemci: i3 13100F
Ekran kartı: RX 5500 XT
Anakart: Gigabyte H610M h V2 DDR4 Gaming
RAM: Apacer Panther AH4U08G32C28Y7GAA-1 8 GB DDR4 3200MHz Gaming RAM
Depolama: Adata Legend 700 ALEG-700-512gcs 512 GB PCI-e NVMe M.2 SSD disk

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler gözükmüyor derken format işlemi şurasında windows kurulumu bölümünde kuracağımız diski ssd yada sata disk onlar mı gözükmüyor flash bellek mı gözükmüyor tam anlayamadım bios da boot menü nasıl gözüküyor disk sürücüler orda gözüküyor mu

Sürücüler gözükmüyor derken format işlemi şurasında windows kurulumu bölümünde kuracağımız diski ssd yada sata disk onlar mı gözükmüyor flash bellek mı gözükmüyor tam anlayamadım bios da boot menü nasıl gözüküyor disk sürücüler orda gözüküyor mu
Bios ta ssd ve flash algılanıyor ama Windows kurulum ekranında "Windowsu kuracağınız Yeri seçiniz" Diye bir yazı geliyor ve ssd gözükmesi gerekirken gözükmüyor, Kasayı çıkardım ssd yi kontrol ettim, çıkarıp taktım ama sorun hala aynı.

Bu dosyayı önce masaüstüne çıkar çıkan klasörü flash bellek içine at win10 yükleme yapacağın flash belleğe sonra bilgisayara tak ve Windows kurulumuna başla yüklemeyi nereye yapalım diye sorduğunda orda sürücü yükle çıkıyor ona tıkla tamam tamam de sonra gözat seçeneği çıkacak ordan flash bellek içine attığımız dosyayı bul ve yükle de yükleme sonunda sürücüler gözükecek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı