- Makaleler
- 7
Şu anda kasamı modlamanın son aşamasına gelmiş bulunmaktayım. Elbette konusunu açacağım bittikten sonra. Ancak hâla tek bir sorunum var. Üzerine çok fazla düşünmeme rağmen bir sonuca varabilmiş değilim.
Elimde Gigabyte H61M DS2 REV 4.0 anakart bulunmakta. Bu anakartın rengi mavi olduğundan üstüne siyah bir cover yapmak istiyorum ancak bunun sağlıklı olup olmayacağından emin değilim. Sorularım ise şunlar :
Bu kırmızı ile işaretlediğim kısımları açık bırakıp kalan yerlerin üstüne siyah plastik ile kapatmayı düşünüyorum. Sizce bir zararı olur mu?
Elimde Gigabyte H61M DS2 REV 4.0 anakart bulunmakta. Bu anakartın rengi mavi olduğundan üstüne siyah bir cover yapmak istiyorum ancak bunun sağlıklı olup olmayacağından emin değilim. Sorularım ise şunlar :
- Üstüne cover yapmam herhangi bir ısı sıkıntısına neden olur mu? Anakartın veya diğer bileşenlerin daha fazla ısınmasına neden olur mu?
- Ve yaparsam nereleri açıkta bırakmam lazım?
Bu kırmızı ile işaretlediğim kısımları açık bırakıp kalan yerlerin üstüne siyah plastik ile kapatmayı düşünüyorum. Sizce bir zararı olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: