Gigabyte H77-DS3H rev 1.1 BIOS güncellemesi sonrası bilgisayar açılmıyor

ShindayoIIX

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-10400F
Ekran kartı MSI GAMİNG X Geforce GTX 1070 8GB
RAM 8,00 GB DDR4
Anakart MSI Pro H510M-B
BIOS'u Gigabyte'ın uygulamasından kurdum restart attı sonra hiç açılmadı ve sürekli "tık tık tık" diye bir ses geliyor, ne yapmam gerekiyor?
Galiba rev 1.0 kurmuş olabilirim.
Anakartım.
Gigabyte H77-DS3H rev 1.1

Yani Dual BIOS var onunla bir şeyler yapayım dedim vss ve holda kısa devre yaptırıyorum fakat hala bip sesi gelmedi.

Yarın bilgisayarcıya götürüp yazılımını düzelttirmeyi planlıyorum bilgisayar back-up BIOS'a girmiyor. Kendini döngüye alıyor kapanıp açılma döngüsüne.

Son düzenleme:
BIOS'u Gigabyte'ın uygulamasından kurdum restart attı sonra hiç açılmadı ve sürekli "tık tık tık" diye bir ses geliyor, ne yapmam gerekiyor?
Galiba rev 1.0 kurmuş olabilirim.
Anakartım.
Gigabyte H77-DS3H rev 1.1

Yani Dual BIOS var onunla bir şeyler yapayım dedim vss ve holda kısa devre yaptırıyorum fakat hala bip sesi gelmedi.

Yarın bilgisayarcıya götürüp yazılımını düzelttirmeyi planlıyorum bilgisayar back-up BIOS'a girmiyor. Kendini döngüye alıyor kapanıp açılma döngüsüne.
Bilgisayarcının yapacağı bir iş değil bu. Anakartların yazılımını markanın kendisi gönderir. Garantiye yollaman yeterli.

Bilgisayarcının yapacağı bir iş değil bu. Anakartların yazılımını markanın kendisi gönderir. Garantiye yollaman yeterli.

Garantisi olduğuna pek inanmıyorum 11. yılını tamamladı.

Gigabyte'a ulaşırsan hallederler veya teknik servis. Ama bilgisayarcılar bunu yapmaz. Pahalı ekipmanlar lazım bu da seni soymak demek.

1 hafta falan PC olmayacak herhalde kim bilir kaç para istiyecekler 🙄 Dual BIOS'u var hiçbir işe yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı