Şimdi yönergeleri izledim ve boot ekranına gelmeyi başardım ama sonrasında önce bluetooth ile İlgili hata sonrasında ise ekran karışıp girilmez işareti ile kala kalıyorum. sonra desktop versiyonunu silip usb den laptop versiyonu ile deneyeyim ekran kartı exp leri olmadan dedim sonuç yine aynı forumda bi kaç başlıktaki yöntemleri denedim yine çıkamadım işin içinden.
bu arada clover dizinini bulamadığım için açtığım başlıkta bilmeden farklı resim sitesinden dolayı ban yedim 1 gün ondan farklı hesapla girmek zorunda kaldım
Duzenle olmadigi icin buraya yaziyorum olur ya biri acarsa gorsun usb portunun 2.0 oldugundan emin olun 3.0 da bluetooth hatasindan sonra yazilar okunmaz hale gelip ekranda girilmez simgesi cikiyor.
şu ana kadar sorunlar deryasıyla yüze yüze sabah 10 da başladığım kurulum maceramın sonuna geldim sayılır bi bootta ufak bi sıkıntım var oda sanırım cözülcek gibi en olmayacak sey ekran kartını tanıttım ama ethernet ve seste çakıldım internet fena yavasladı safariden mi bilemiyorum bide ses hiç yok