402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.252 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #51 Benim kullandığım dönüştürücü bu. https://www.hepsiburada.com/compaxe-hdmi-to-vga-cevirici-p-HBV00000SYR7T?magaza=akbaş elektronik Sorun çıkartmadı.
Benim kullandığım dönüştürücü bu. https://www.hepsiburada.com/compaxe-hdmi-to-vga-cevirici-p-HBV00000SYR7T?magaza=akbaş elektronik Sorun çıkartmadı.
fatikop Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 40 22 Haziran 2021 #52 Özgür Demirtaş dedi: evet Genişletmek için tıkla... Hatayla ilgili ekran görüntü paylaşabilirmisin, olmazsa eski sürüm indir.
Özgür Demirtaş dedi: evet Genişletmek için tıkla... Hatayla ilgili ekran görüntü paylaşabilirmisin, olmazsa eski sürüm indir.
Ö Özgür Demirtaş Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #53 Özgür Demirtaş dedi: evet Genişletmek için tıkla... acaba ekran kartının kendisi problemli olabilir mi
Özgür Demirtaş dedi: evet Genişletmek için tıkla... acaba ekran kartının kendisi problemli olabilir mi
fatikop Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 40 22 Haziran 2021 #54 402318 dedi: Benim kullandığım dönüştürücü bu. https://www.hepsiburada.com/compaxe-hdmi-to-vga-cevirici-p-HBV00000SYR7T?magaza=akbaş elektronik Sorun çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... Görüntü sorunu halletikte driver yükleme sorunu var sürücüyü yüklenmiyor hatası alıyor arkadaş.
402318 dedi: Benim kullandığım dönüştürücü bu. https://www.hepsiburada.com/compaxe-hdmi-to-vga-cevirici-p-HBV00000SYR7T?magaza=akbaş elektronik Sorun çıkartmadı. Genişletmek için tıkla... Görüntü sorunu halletikte driver yükleme sorunu var sürücüyü yüklenmiyor hatası alıyor arkadaş.
Ö Özgür Demirtaş Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #55 fatikop dedi: Hatayla ilgili ekran görüntü paylaşabilirmisin, olmazsa eski sürüm indir. Genişletmek için tıkla... hata bu Dosya Ekleri Adsız.png1.png 2,6 MB · Görüntüleme: 42
fatikop dedi: Hatayla ilgili ekran görüntü paylaşabilirmisin, olmazsa eski sürüm indir. Genişletmek için tıkla... hata bu
fatikop Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 40 22 Haziran 2021 #56 Özgür Demirtaş dedi: acaba ekran kartının kendisi problemli olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır, bu sorunla karşılaşan insanlar var, sürücüyü kaldırıken yanlış birşey kaldımış olabilirsin, format çare ama onu sona bırak.
Özgür Demirtaş dedi: acaba ekran kartının kendisi problemli olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır, bu sorunla karşılaşan insanlar var, sürücüyü kaldırıken yanlış birşey kaldımış olabilirsin, format çare ama onu sona bırak.
Ö Özgür Demirtaş Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #57 fatikop dedi: Hayır, bu sorunla karşılaşan insanlar var, sürücüyü kaldırıken yanlış birşey kaldımış olabilirsin, format çare ama onu sona bırak. Genişletmek için tıkla... yanlış bişi yaptığımı düşünmüyorum açıkçası güvenli moddan açtım ekran kartı nvidia seçeneğini seçtim ve en en üstteki temizle ve yeniden başlat seçeneğini seçtiç ve ddu gerisini kendisi yaptı
fatikop dedi: Hayır, bu sorunla karşılaşan insanlar var, sürücüyü kaldırıken yanlış birşey kaldımış olabilirsin, format çare ama onu sona bırak. Genişletmek için tıkla... yanlış bişi yaptığımı düşünmüyorum açıkçası güvenli moddan açtım ekran kartı nvidia seçeneğini seçtim ve en en üstteki temizle ve yeniden başlat seçeneğini seçtiç ve ddu gerisini kendisi yaptı
fatikop Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 40 22 Haziran 2021 #58 Bu şekilde elle kurmayı dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eski bir sürücü indirmeyi dene.
Bu şekilde elle kurmayı dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eski bir sürücü indirmeyi dene.
Ö Özgür Demirtaş Zeptopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #59 fatikop dedi: Bu şekilde elle kurmayı dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eski bir sürücü indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... şuanda driver kurulu ama normal olarak kuramıyorum işte kurulu olan driveri windows update kurdu elle kuramıyorum
fatikop dedi: Bu şekilde elle kurmayı dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Olmazsa eski bir sürücü indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... şuanda driver kurulu ama normal olarak kuramıyorum işte kurulu olan driveri windows update kurdu elle kuramıyorum
fatikop Centipat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 40 22 Haziran 2021 #60 Elle kurmada hata veriyorsa eski bi sürüm kurmayı dene çok eski olmasın ama?