MrtSzgN Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #11 sa xxxcom ben yosemite ile sistemime kurulum yapamıyorum...Aldığım hataların fotoraflarını yüklüyorum... Merhaba yosemiteyi yükliyemiyorum..sürekli hatalar alıyorum özellikle PCI Configuıration hatası alıyorum.aldığım hataları yüklüyorum...acaba işlemciyle alakalı olabilirmi??
sa xxxcom ben yosemite ile sistemime kurulum yapamıyorum...Aldığım hataların fotoraflarını yüklüyorum... Merhaba yosemiteyi yükliyemiyorum..sürekli hatalar alıyorum özellikle PCI Configuıration hatası alıyorum.aldığım hataları yüklüyorum...acaba işlemciyle alakalı olabilirmi??
xxxcom Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 346 Makaleler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #12 BIOS ayarlarını düzgün bir şekilde yaptınızmı? Buraya bakarak tekrar düzenleyin. Hackintosh kurabilmek için gerekli UEFI/BIOS ayarları | Hackintosh.web.tr
BIOS ayarlarını düzgün bir şekilde yaptınızmı? Buraya bakarak tekrar düzenleyin. Hackintosh kurabilmek için gerekli UEFI/BIOS ayarları | Hackintosh.web.tr
MrtSzgN Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #13 ben sadece şu ayarları yapabiliyorum; HPET Mode’nin altında bit kısmından 64-bit seçelim. UEFI’ler için, EHCI ve XHCI Hand-off ayarlarını enabled yapalım. Hem BIOS hem UEFI için VT-d Disabled yapalım. Sata Modunu AHCI yapalım. diğerleri yok yada ben bulamadım...ve benimbios ayarlarımda bunlar FastBoot = DİSABLED SystemMode State=Steup Secure Boot state böyle .... Bunlarıda yapamıyorum; Load Optimizited Defaults tıklayarak optimize ayarları alalım. BIOS’lar için USB Keyboard ve USB Mouse seçeneklerini Enabled yapalım. BIOS’lar için HPET Mode Enabled yapalım. Virtualtiziton (Sanallaştırma) ayarını ise Enabled yapalım.
ben sadece şu ayarları yapabiliyorum; HPET Mode’nin altında bit kısmından 64-bit seçelim. UEFI’ler için, EHCI ve XHCI Hand-off ayarlarını enabled yapalım. Hem BIOS hem UEFI için VT-d Disabled yapalım. Sata Modunu AHCI yapalım. diğerleri yok yada ben bulamadım...ve benimbios ayarlarımda bunlar FastBoot = DİSABLED SystemMode State=Steup Secure Boot state böyle .... Bunlarıda yapamıyorum; Load Optimizited Defaults tıklayarak optimize ayarları alalım. BIOS’lar için USB Keyboard ve USB Mouse seçeneklerini Enabled yapalım. BIOS’lar için HPET Mode Enabled yapalım. Virtualtiziton (Sanallaştırma) ayarını ise Enabled yapalım.
xxxcom Megapat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 346 Makaleler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #14 Kurulum aşamasında kullandığın komutlar nelerdir? Hangi bootloader'ı (Clover, Chameleon) kullandın. @montezuma, Burdaki konuyada bir el atarmısın?
Kurulum aşamasında kullandığın komutlar nelerdir? Hangi bootloader'ı (Clover, Chameleon) kullandın. @montezuma, Burdaki konuyada bir el atarmısın?
MrtSzgN Megapat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #15 Clover Kullandim...-x tut graphicEnbler=yes/no herbiseyi denedim..optinos ayarlarindan yaptim..acaba benim islemcimde sorun olabilirmi?uyumsuzluk gibi Orada ki Drobox dosysini nerede kullancam ....
Clover Kullandim...-x tut graphicEnbler=yes/no herbiseyi denedim..optinos ayarlarindan yaptim..acaba benim islemcimde sorun olabilirmi?uyumsuzluk gibi Orada ki Drobox dosysini nerede kullancam ....
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2015 #16 Config.plist dosyanizi paylaşın.