C Crauzer Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #1 Merhabalar, Anakart: Dell Vostro 260 Mainboard Specs İşlemci: ARK | Intel Core™ i3-2100 Processor (3M Cache, 3.10 GHz) PSU: OCZ CoreXStream 500W Power Supply Ekran kartı olarak MSI Türkiye R4650-MD1G bu ekran kartını takınca sıkıntı çıkmıyor ama bu GIGABYTE - Graphics Card - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 7000 series - GV-R785OC-1GD ekran kartını takınca bilgisayar açılmıyor fanlar falan çalışıyor ama görüntü falan gelmiyor bunun nedeni ne olabilir?
Merhabalar, Anakart: Dell Vostro 260 Mainboard Specs İşlemci: ARK | Intel Core™ i3-2100 Processor (3M Cache, 3.10 GHz) PSU: OCZ CoreXStream 500W Power Supply Ekran kartı olarak MSI Türkiye R4650-MD1G bu ekran kartını takınca sıkıntı çıkmıyor ama bu GIGABYTE - Graphics Card - ATI - PCI Express Solution - Radeon HD 7000 series - GV-R785OC-1GD ekran kartını takınca bilgisayar açılmıyor fanlar falan çalışıyor ama görüntü falan gelmiyor bunun nedeni ne olabilir?
KS KS C Crauzer Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Güç pinlerinin tam oturduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Pci kablosu takılı değilken onboarddan açıyorum bilgisayarı daha sonra pci kablosunu bağlıyorum görüntü gidiyor yeniden başlatınca da aynı şekilde bilgisayar açılmıyor acaba anakart arızalı olabilir mi? Programla öğrenme imkanım var mı? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Güç pinlerinin tam oturduğundan emin ol. Genişletmek için tıkla... Pci kablosu takılı değilken onboarddan açıyorum bilgisayarı daha sonra pci kablosunu bağlıyorum görüntü gidiyor yeniden başlatınca da aynı şekilde bilgisayar açılmıyor acaba anakart arızalı olabilir mi? Programla öğrenme imkanım var mı?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #4 Anakarttaki başka bir slota takıp deneyin. Veya başka bir bilgisayarda deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS C Crauzer Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #5 Silinen üye dedi: Anakarttaki başka bir slota takıp deneyin. Veya başka bir bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Anakartta başka slot yok ama başka anakartta denedim çalıştı denediğim anakartta DDR2 anakarttı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Anakarttaki başka bir slota takıp deneyin. Veya başka bir bilgisayarda deneyin. Genişletmek için tıkla... Anakartta başka slot yok ama başka anakartta denedim çalıştı denediğim anakartta DDR2 anakarttı.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 10 Haziran 2014 #6 DDR2 olması önemli değil. Anakart slotunuz bozulmuş galiba. Artı 0 Eksi
KS KS C Crauzer Hectopat Katılım 21 Ekim 2013 Mesajlar 10 10 Haziran 2014 #7 Silinen üye dedi: DDR2 olması önemli değil. Anakart slotunuz bozulmuş galiba. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da başka bir ekran kartını çalıştırıp yenisini çalıştırmaması çok mantıksız geliyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: DDR2 olması önemli değil. Anakart slotunuz bozulmuş galiba. Genişletmek için tıkla... Biliyorum da başka bir ekran kartını çalıştırıp yenisini çalıştırmaması çok mantıksız geliyor.