YasirDUTGUN
Centipat
Çok istediğim bir mekanik klavye olan K83'ün mavi switch olanını istiyorum ama Türkiye'de yok galiba. Varsa linki ile atabilir misiniz?
Çok istediğim bir mekanik klavye olan K83'ün mavi switch olanını istiyorum ama Türkiye'de yok galiba. Varsa linki ile atabilir misiniz?
Ben de Hepsiburada üzerinden hangi switch olduğu yazmamasına rağmen aldım umarım mavi gelmez. Mavi gelirse yazarım.
Beklemedeyim kargo dağıtımda.Hocam mavi mi geldi, kırmızı mı?
Genel olarak klavyeden memnun musun peki? Biraz hızlı bir soru oldu ama ilk gözlemlerin neler?Beklemedeyim kargo dağıtımda.
Klavye Cherry MX Red geldi arkadaşlar.
İlk defa mekanik klavye kullanan biri olarak çok beğendim fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Tuş basış hissiyatı ve sesi çok hoş, kafa şişirmiyor.Genel olarak klavyeden memnun musun peki? Biraz hızlı bir soru oldu ama ilk gözlemlerin neler?![]()
Ben de yarın sipariş etmeyi düşünüyorum, aynı zamanda bende ilk defa mekanik klavye deneyimleyeceğim. Teşekkürlerİlk defa mekanik klavye kullanan biri olarak çok beğendim fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum. Tuş basış hissiyatı ve sesi çok hoş, kafa şişirmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.