Gigabyte laptop alınır mı?

Bütçem 34-40 bin TL. Herhangi bir sorunu olmayan bir dizüstü bilgisayar lazım. Sizce bu laptop alınır mı?

Bütçe çıkarsa.

Bütçe çıkmazsa da bu.

Victus 15 için uyarımı yapayım ekran kartı 75 watt ve tasarımdan dolayı hava çıkışından ıslık sesine benzer ince bir ses geliyor çoğu kişiyi rahatsız etmemiş ama ben kullandığım için dikkatimi çekti bilgine.

Bütçe çıkarsa.

Bütçe çıkmazsa da bu.

Victus 15 için uyarımı yapayım ekran kartı 75 watt ve tasarımdan dolayı hava çıkışından ıslık sesine benzer ince bir ses geliyor çoğu kişiyi rahatsız etmemiş ama ben kullandığım için dikkatimi çekti bilgine.
Şu an elimde aynısından Victus 15 ama rtx 4050lik olan var. Aldıktan 20 gün sonra ekranda ölü pixel çıktı ve tasarımı pek çok beğenmedim. Şu an iade ediyorum

Şu an elimde aynısından Victus 15 ama RTX 4050'lik olan var. Aldıktan 20 gün sonra ekranda ölü pixel çıktı ve tasarımı pek çok beğenmedim. Şu an iade ediyorum.

Şansızlık olmuş hocam aynı durumu arkadaşın laptopta yaşadık iade sonrasında yenisini aldık bir sorun çıkmadı. Gigabyte laptop hakkında detaylı bilgim yok ancak RTX 4050 laptop almakta mantıklı gelmedi.

Türkiye de en uygun 4050. 80W GPU. Kasası ve soğutması eski nesil GF. Serisi Clevo göre güzel. Aynı kasada 5080(115) modeli bile var. Ancak paneli kötü. Klavye tek renk. Kolaylıkla inceleme bulursunuz. ABD fiyatına denk şu anda (özellikle i5 4050 34K olan modeli)
Kabaca riskli modellere nazaran oyun oynamak için alınabilir en ekonomik laptop bu.
Amacınız oyundan ziyade genel kullanım, film, render, hafif oyun vs ise olası indirim senaryoda harika ürün.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...-16-freedos-16-gb-1-tb-fiyati,1194884894.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı