fiyatı o civardaydı evet hatta amazondan takip ediyordum. Lakin fiyat birden 4100-4200₺'lere çıkınca vazgeçtim. Sonra yaptığım araştırmalara göre LG GL83A-B modeli bir nevi GL850'nin USB Hub'ları bulunmayan versiyonuymuşBu fiyata daha iyi bir monitörün olduğunu düşünmüyorum. 2-3 gün önce 3500 TL'ye satılıyordu. Biraz piyasa araştırması ile sizde o fiyata bulabilirsiniz.
LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.276,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kuvvetle muhtemel Gigabyte seçeceğim gibi görünüyor ama sizlerinde tavsiyesi olmadan hareket etmek istemedim..Ben olsam Gigabyte'ı seçerdim hem Hz i yüksek hem de ms i düşük eksi yönü ise renk derinliği daha az ama çok fark edecek bir şey değil ancak Free Sync var yani Display Port kullanarak G-Sync'i halledebilirsiniz LG'nin artı yönleri ise G-Sync olması ve renk derinliliğinin daha fazla olması. Ben Gigabyte'ı seçerdim.
Aynı siteden karşılaştırmasını yapmıştım... Gerçekten vermesi gerekilen zor bir karar gibi, ikisi de çok dişli rakiplerLG GL83A-B modeli hakkında bir bilgim yok. Ama dediğiniz gibi GL850'ye denk bir monitör ise alınabilir. 27GL850-B ve Gigabyte M27Q ikisi de iyi monitörlerdir, ikisi de üzmez. Ama hangisi daha iyidir bilemiyorum. Çok detaylı baktığında bile söylemesi zor.
LG 27GL850-B/27GL83A-B vs Gigabyte M27Q (rev. 1.0) Side-by-Side Monitor Comparison
The Gigabyte M27Q (rev. 1.0) is a bit better than the LG 27GL850-B/27GL83A-B for most uses. Although they have similar response times, the Gigabyte has a higher refresh rate of 170Hz compared to the LG's 144Hz, resulting in a slightly smoother and more responsive gaming experience. Also, the...www.rtings.com
bu acer bakayım birde teşekkürler kafamda deli sorularHiçbiri.
%98 DCI P3 ve 10bit.Acer Nitro VG272UP (UM.HV2EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Black uniformaty berbat ve asıl kontrast oranı 894:1. Kesinlikle alınmaması gereken bir monitör.LG 27GL850-B/27GL83A-B Review
The LG 27GL850-B/27GL83A-B is an entry-level 1440p gaming monitor with a 144Hz refresh rate. Part of the LG UltraGear lineup sitting above the LG 27GL650F-B, it'...www.rtings.com
https://i.rtings.com/assets/products/yVmZJSWW/gigabyte-m27q/uniformity-large.jpg
Aynı şekilde M27Q'de kötü bir black uniformaty'e sahip.
şimdi attığınız değerlerin hiç birini anlamıyorum sadece dota2 oynayacağım ve 10 yıl kullanıcam amaç bu doğrultuda acer daha iyi diyorsanız kesinlikle onu alıp geçeyim fiyatı da çok uygun kalıyorHiçbiri.
%98 DCI P3 ve 10bit.Acer Nitro VG272UP (UM.HV2EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Black uniformaty berbat ve asıl kontrast oranı 894:1. Kesinlikle alınmaması gereken bir monitör.LG 27GL850-B/27GL83A-B Review
The LG 27GL850-B/27GL83A-B is an entry-level 1440p gaming monitor with a 144Hz refresh rate. Part of the LG UltraGear lineup sitting above the LG 27GL650F-B, it'...www.rtings.com
https://i.rtings.com/assets/products/yVmZJSWW/gigabyte-m27q/uniformity-large.jpg
Aynı şekilde M27Q'de kötü bir black uniformaty'e sahip.
Maalesef diyemem. Ben genellikle ETS2 gibi oyunlar oynadığım için renklerin daha güzel ve canlı gözükmesi tercihimdir. Oyunlar da 4:4:4'e kadar renk derinliğini yani 12 bit'e kadar desteklediği için harika bir monitör. Amacınıza uygun olmasa bile daha iyisi varken neden onu tercih edeyim ki?bu acer bakayım birde teşekkürler kafamda deli sorular
şimdi attığınız değerlerin hiç birini anlamıyorum sadece dota2 oynayacağım ve 10 yıl kullanıcam amaç bu doğrultuda acer daha iyi diyorsanız kesinlikle onu alıp geçeyim fiyatı da çok uygun kalıyor
Maalesef diyemem. Ben genellikle ETS2 gibi oyunlar oynadığım için renklerin daha güzel ve canlı gözükmesi tercihimdir. Oyunlar da 4:4:4'e kadar renk derinliğini yani 12 bit'e kadar desteklediği için harika bir monitör. Amacınıza uygun olmasa bile daha iyisi varken neden onu tercih edeyim ki?
Not: Kesinlikle Acer.
İlk başta ben de öyle sandım ancak çok farklılar.hocam buradaki model ile bizim 272up farklı mı yoksa aynı mı buradaki sonuçlara göre durum rezalet gözüküyor amaAcer Nitro VG271UP Pbmiipx Review
The Acer Nitro VG271UP Pbmiipx is a good 1440p IPS monitor with an excellent 144Hz refresh rate. It has good motion handling, variable refresh rate (VRR) support...www.rtings.com
LG 27GL850-B/27GL83A-B Review
The LG 27GL850-B/27GL83A-B is an entry-level 1440p gaming monitor with a 144Hz refresh rate. Part of the LG UltraGear lineup sitting above the LG 27GL650F-B, it'...www.rtings.com Gigabyte M27Q (rev. 1.0) Review
The Gigabyte M27Q (rev. 1.0) is a 27-inch 1440p budget-friendly gaming monitor with extra productivity features. It has a maximum refresh rate of 170Hz and VRR s...www.rtings.com