- Makaleler
 - 8

Daha fazla  

OLED parlaklığı göz rahatsızlığı olmayan biri için yeterlidir güneş ışığı direk monitöre vurmuyorsa kullanabilirsiniz. Kıyaslama yapmamak saçmalık monitör alırken kontrast arıyorsanız OLED tercih edebilirsiniz. Bütçesi olmayan arkadaş parasını cebinde tutup gereksiz harcama yapmamış olur 7 bin TL civarında IPS 2K 27 inç monitörler mevcut, sistem toplarken aradaki 3 bin TL ile farklı parçalar iyileştirilebilir.
Ben zaten qd OLED kullanıyorum bana anlatma bunları. Gayet de çok düşük parlaklığı var. Her zaman yeterli gelmiyor. Ayrıca yanma sorunu ve metin netliği gibi sıkıntıları da es geçmeyin. Belki 1 kere alıp ömürlük kullanmak isteyecek? Belki metin netliği alacak kişi için çok önemli?
2 milyona araba alacak birine 1 milyona da var paranızı biriktirin 5 milyonluk araba alın diyor musun?
Veya 20K'ya ekran kartı bakan birine o kötü 50K'lık ekran kartı şöyle kaliteli böyle kaliteli diyerek kötülüyor musun? Sonra da devamında 15K'lık GPU alın kalan paraya da ekipmanları yükseltin diyor musun? Bu aynı şeye giriyor çünkü. Örneğin 5060 Ti veya 9060XT alacağına 4060 al kalan paraya ekipmanları yükselt demekle aynı şey çünkü. Neden monitörün kalitesinden kısılsın?
Ayrıca 7K'ya satılan IPS'ler bunun yanına yaklaşamaz.

Son düzenleme: