Gigabyte marka anakart iyi midir?

S2H'ta sorunlu hocam 😀. Soket yakma sorunu yasayan cokca vardi. En iyi giris segment suan Biostar B650M X3D Pro+ modeli.

Haydaaa bilmiyordum bunu, doğrudur hocam aydınlattığınız için sağolun. Çoğu Youtuber firmalarla anlaşıp f/p sistemler kurunca B650M S2H kartını tercih ettiğini çokça gördüm. Bu konulardan hiç bahsetmemişti. Asrock'ın DDR4 kanalı, DDR5 kanalından daha iyi olduğunu duydum ben de. Yine Reddit'te ve birkaç yayıncının haberlerinde denk gelmiştim. Biostar'ı da son dönemlerde Donanımarşivi başta olmak üzere çok övülüyor. Fiyat performans olarak dediğiniz gibi olabilir, lakin hiç araştırmadım Biostar'ı. Gigabyte'ın bu revizyon olayları da çözdüğünü tahmin ediyorum o soket yakma işlerini. Aynı kartın revizyonlarında çok başka farklılıklar getirebiliyor. Almadım tabii ki de ama sitesinde araştırırken farklılıkları karşılaştırmıştım zamanında. Bizim marketler de hiç revizyon numarası belirtmeden satıyor ürünleri. Hatta soruyorsun kapalı kutu bilemeyiz diyorlar. Kutunun üstünde yazıyor diyorum, yine bilemem diyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı