Gigabyte Marka Anakartlar Daha Mı Uzun Ömürlü?

• Konuyu başlatan Simo Hayha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.616
S

Simo Hayha

Ziyaretçi
Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

GA-Z97X-Gaming 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Özellikler kısmında tamamen aynılar.
Özelliklerini geçin. MSI zaten çok çok çok kaliteli bir marka. Bunu biliyorum.
Bunu yeni fark ettim:
Sanki Gıgabyte daha bir dayanıklı gözüktü. Neden aklıma geldi bilmiyorum. Gıgabyte daha mı dayanıklı ne?
@Recep Baltaş, @MF, @Murat5038, @Akif siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet adaş, bunu ben de biliyorum. Zaten nereden aklıma geldi... Şeytan dürttü herhalde. :) Başka yorumu olan?

GB'nin katoloğu vardı bende 6 yıl önce. Yok 46 gram bakır, yok Ultra Durability falan. Bunlar hep reklam. Garanti süresi içinde en az hangi marka bozuluyorsa o marka genel olarak daha iyidir. Siyaha boyanmış PCB'ye, etiket yapılmış logoya, tasarımının estetikliğine bakarak falan anlaşılmaz bu.

Nedendir bilmem ama her gittiğim bakkal bana Gigabyte al diyordu. Sanki ağız birliği edilmiş gibi. Asus, MSI ve Gigabyte marka anakartlar aynı kalitede ürünler. Her dönem belli anakart firmaları rakiplerini sollayıp öne geçiyor. Yani demek istediğim kim bana daha iyi teknoloji ve yenilikleri sunuyor ise o iyidir. Örnek olarak Asus'un X99 serisi anakartlarda olan OC soket.

Nedendir bilmem ama her gittiğim bakkal bana gigabyte al diyordu. Sanki ağız birliği edilmiş gibi. Asus, MSI ve Gigabyte marka anakartlar aynı kalitede ürünler. Her dönem belli anakart firmaları rakiplerini sollayıp öne geçiyor. Yani demek istediğim kim bana daha iyi teknoloji ve yenilikleri sunuyor ise o iyidir. Örnek olarak Asus'un X99 serisi anakartlarda olan OC soket.
Bakkal işidir bu onu al onu alma bunu al ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı