Gigabyte monitör kullanılmış mı?

Bence biraz fazla evham yapıyorsunuz. Monitörün kendi kutusu zaten korunaklı oluyor. Ben İtopya'dan 2 farklı monitör aldım ikisi de monitörün kendi kutusu ile sorunsuz elime ulaştı. Ürünlerin sıfır olduğundan da eminim.

Garanti süresi için daha önce dediğim şey doğru. Aynı durum ASUS, MSI gibi markaların garanti sorgulama hizmetlerinde de var.

Ürünün güvenlik bandı üzerinde zaten, eğer kutuyu açtıysanız monitörün paketlemesinden, kablolarından vs de anlayabilirsiniz sıfır - ikinci el durumunu. Sizin süreçte benim gözüme yanlış gelen bir durum yok.

Hocam siz de haklısınız ama bu kadar hassas olma sebebim hem elektronik ürün olması hem de uçuk fiyatlar maalesef.

Ürünün kutusunu açarsam ve sonrasında iade etmek istersem bu sefer "kutusunu açmışsınız, iade olmaz" demelerinden korkuyorum. Güvenlik bandı var ama yine de içime sinmiyor. Asus ve MSI hakkında bilgim yok, yaklaşık yarım saat önce Gigabyte destek sayfasından yaşadığım durumu belirtip, bilgi vermelerini talep ettim. Verecekleri cevabı merak ediyorum.

Bence biraz fazla evham yapıyorsunuz. Monitörün kendi kutusu zaten korunaklı oluyor. Ben İtopya'dan 2 farklı monitör aldım ikisi de monitörün kendi kutusu ile sorunsuz elime ulaştı. Ürünlerin sıfır olduğundan da eminim.

Garanti süresi için daha önce dediğim şey doğru. Aynı durum ASUS, MSI gibi markaların garanti sorgulama hizmetlerinde de var.

Ürünün güvenlik bandı üzerinde zaten, eğer kutuyu açtıysanız monitörün paketlemesinden, kablolarından vs de anlayabilirsiniz sıfır - ikinci el durumunu. Sizin süreçte benim gözüme yanlış gelen bir durum yok.
Haklısınız ama şahsen benim param değerli. Sıfır ürüne para ödediysem sıfır ürün almak isterim. (Haliyle herkes böyle ister)

Ama neden garantisi ürün satıldıktan 1.5 ay önce başlamış ki?

Haklısınız ama şahsen benim param değerli. Sıfır ürüne para ödediysem sıfır ürün almak isterim. (Haliyle herkes böyle ister)

Ama neden garantisi ürün satıldıktan 1.5 ay önce başlamış ki?
Yazdığımı anladınız mı acaba?
Ürünün ikinci el olduğunu ifade eden bir şey söylemedim. Ürünün sıfır olduğunu savunuyorum.

Yazdığımı anladınız mı acaba?
Ürünün ikinci el olduğunu ifade eden bir şey söylemedim. Ürünün sıfır olduğunu savunuyorum.
Hocam sıfır olduğunu savunduğunuzu anladım tabiiki de. Ama 1.5 ay önce başlamış olan garanti hakkında herhangi bir yorumunuz olmadığı için mantıklı bir yanıt olmadığını düşünüyorum.

Siz böyle bir ürünü kabul edermisiniz?
Hayır, ben kabul etmem.

Hocam sıfır olduğunu savunduğunuzu anladım tabiiki de. Ama 1.5 ay önce başlamış olan garanti hakkında herhangi bir yorumunuz olmadığı için mantıklı bir yanıt olmadığını düşünüyorum.

Siz böyle bir ürünü kabul edermisiniz?
Hayır, ben kabul etmem.
"Üretici sayfasından kontrol edilen garanti süreleri ürünün distribütör depolarına ulaştığı tarihten itibaren başlıyor genelde. Yani burası kesin bir sonuç vermez."

"Garanti süresi için daha önce dediğim şey doğru. Aynı durum ASUS, MSI gibi markaların garanti sorgulama hizmetlerinde de var."

Beni de endişelendiren bu oldu, iade edilmiş ürün olabilir mi diye şüphe ettim ancak güvenlik bandı sağlam görünüyor.

Güvenlik bandı sağlam görünüyor, daha önce açılmamış sanırım. Konuda görseli paylaştım ama buraya da atayım.

Eki Görüntüle 1813907
Pardon ben açılmış olarak alğıladım yazdığınızı. Garantisinin önce başlamış gözükmesi sanıyorum bir şeyi değiştirmiyor. Cihaz garantisi sizin satın almış olduğunuz fatura tarihi itibariyle distribütör garantisi altında oluyor diye biliyorum.

Kutunun daha önce açılmadığını varsayarak geçtiğimiz gün açtım ve monitörü kurdum. Üzerinde veya herhangi bir yerinde çizik vb. görsel sorun ile panele dair herhangi bir arıza yaşamadım.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı