Gigabyte monitör kullanılmış mı?

Hocam siz de haklısınız ama bu kadar hassas olma sebebim hem elektronik ürün olması hem de uçuk fiyatlar maalesef.

Ürünün kutusunu açarsam ve sonrasında iade etmek istersem bu sefer "kutusunu açmışsınız, iade olmaz" demelerinden korkuyorum. Güvenlik bandı var ama yine de içime sinmiyor. Asus ve MSI hakkında bilgim yok, yaklaşık yarım saat önce Gigabyte destek sayfasından yaşadığım durumu belirtip, bilgi vermelerini talep ettim. Verecekleri cevabı merak ediyorum.

Haklısınız ama şahsen benim param değerli. Sıfır ürüne para ödediysem sıfır ürün almak isterim. (Haliyle herkes böyle ister)

Ama neden garantisi ürün satıldıktan 1.5 ay önce başlamış ki?

Yazdığımı anladınız mı acaba?
Ürünün ikinci el olduğunu ifade eden bir şey söylemedim. Ürünün sıfır olduğunu savunuyorum.

Yazdığımı anladınız mı acaba?
Ürünün ikinci el olduğunu ifade eden bir şey söylemedim. Ürünün sıfır olduğunu savunuyorum.
Hocam sıfır olduğunu savunduğunuzu anladım tabiiki de. Ama 1.5 ay önce başlamış olan garanti hakkında herhangi bir yorumunuz olmadığı için mantıklı bir yanıt olmadığını düşünüyorum.

Siz böyle bir ürünü kabul edermisiniz?
Hayır, ben kabul etmem.

"Üretici sayfasından kontrol edilen garanti süreleri ürünün distribütör depolarına ulaştığı tarihten itibaren başlıyor genelde. Yani burası kesin bir sonuç vermez."

"Garanti süresi için daha önce dediğim şey doğru. Aynı durum ASUS, MSI gibi markaların garanti sorgulama hizmetlerinde de var."

Pardon ben açılmış olarak alğıladım yazdığınızı. Garantisinin önce başlamış gözükmesi sanıyorum bir şeyi değiştirmiyor. Cihaz garantisi sizin satın almış olduğunuz fatura tarihi itibariyle distribütör garantisi altında oluyor diye biliyorum.

Kutunun daha önce açılmadığını varsayarak geçtiğimiz gün açtım ve monitörü kurdum. Üzerinde veya herhangi bir yerinde çizik vb. görsel sorun ile panele dair herhangi bir arıza yaşamadım.

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…