Gigabyte non-K OC BIOS Listesi

Yapamadım ya off hata verdi Rufus ile formatladım. Linkten indirdim dosyayı benim anakartın BIOS'unu için attım BIOS yazdım olmadı :/

Bir de Rufus'u Windows gibi dosyayı atamıyorum görmüyor indirdiğim dosyayı
Daha doğrusu verdiğiniz dosyanın içindekileri değiştirdim ama Rufus dosyayı Boot olarak görmüyor bootlayamadım

Gigabyte GA-Z170-HD3 olan BIOS yok maalesef günceller misin?

Daha detaylı anlatayım. İlk önce Gigabyte anakartlarda eski BIOS sürümlerini engelleyen bir yazılım var. Bunu atlamak için Boot edilebilir USB hazırlıyoruz. Rufura gireceksin. MS Dos gibi bir seçenek olacak, imaj yazmayacaksın. Sonra USB biçimlerdirdiğinde USB içine bazı dosyalar gelecek. Sana attığım linkteki dosyaları atıp sonra gereksiz BIOS'ları silip kendi BIOS'unu atacaksın. Bu kendi BIOS dosyanın adını BIOS olarak değiştireceksin. Bunun haricinde sorun olmaması lazım. Boot ettiğimde bende otomatik olarak BIOS'u güncelliyor. Eğer internette araştırırsan başka dos programları da bulabilirsin aynı işi görecek.

Daha detaylı anlatayım. İlk önce Gigabyte anakartlarda eski BIOS sürümlerini engelleyen bir yazılım var. Bunu atlamak için Boot edilebilir USB hazırlıyoruz. Rufura gireceksin. MS Dos gibi bir seçenek olacak, imaj yazmayacaksın. Sonra USB biçimlerdirdiğinde USB içine bazı dosyalar gelecek. Sana attığım linkteki dosyaları atıp sonra gereksiz BIOS'ları silip kendi BIOS'unu atacaksın. Bu kendi BIOS dosyanın adını BIOS olarak değiştireceksin. Bunun haricinde sorun olmaması lazım. Boot ettiğimde bende otomatik olarak BIOS'u güncelliyor. Eğer internette araştırırsan başka dos programları da bulabilirsin aynı işi görecek.
Öncelikle yardımın için çok teşekkürler fakat Ms dos diye bir seçenek yok free dos diye bir seçenek var aslında anladım ama rufus'danda biçimlendiremedim normal biçimlendirme yaptım discord veya başka birşeyden canlı yardımcı olabilirmisin ?

Öncelikle yardımın için çok teşekkürler fakat MS dos diye bir seçenek yok Free dos diye bir seçenek var aslında anladım ama Rufus'danda biçimlendiremedim normal biçimlendirme yaptım Discord veya başka birşeyden canlı yardımcı olabilir misin?

Bu seçenek olmuyorsa başka USB ile deneyebilirsin. Olmazsa anlatırım ama Rufus işini çözmen lazım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı