Neler yaptığınız bilemeyiz. BIOS eski zamanında yapan yapıyordu. OC hakkında konuşmak için yeni konu açın burada sadece BIOS yüklemesiyle ilgili soruları sormanız lazım.
Hocam BIOS' u daha eski bir sürüme çevirirken soru yaşadınız mı? Birkaç videoda sistemin eski sürümü yüklemeye izin vermediğini gördüm.Öncelikle paylaşım için @SypeR arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.
Eğer K olmayan seri için OC yapmayı denedi iseniz ve bir sonuç elde edemediyseniz ve nihayetinde forumları ararken buraya geldiyseniz kullandığınız bios sürümü hatalı olabilir. Ben deneme yaparken önce yabancı bir forumdan bu dosyaları indirdim, baya bir uğraştım çalışmadı bir türlü. İndirdiğim yerde 2 bios update dosyası vardı ve birini sistem görmüyordu. Sonra hatanın bundan olacağını düşünüp o dosyayı başka bir yerden aradım ama bulamadım. Sonra bu sayfaya denk geldim, sağolsun arkadaş çalışan versiyonlarını arşivlemiş, ve bir klasörden tek bir dosya çıktı. Biosu güncelledim ve çok basit bir şekilde halloldu OC şu an. Aklınızda bulunsun, bir çok şeyi denediniz ve olmadı ise buradaki dosyaları da bir deneyin.
Saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.