GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 2060'a uygun monitör tavsiyesi

Bütçe
2100

mhmtgokcen

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, GIGABYTE Nvidia GeForce RTX 2060 OC ekran kartına sahibim. Monitör arayışı içindeyim. ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING monitörünü almak istiyordum fakat araştırmama göre NVIDIA'nın sitesinde bulunan g-sync destekli monitörler arasında yok.

ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING monitöre sahip olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olup bilgilendirebilir mi?
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 2060 OC ekran kartına sahip olup kullandığınız monitörler nelerdir?

Bu konularda çok fazla araştırma yapamadım, gün içinde olumlu olursa ekranı gidip almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, GIGABYTE Nvidia GeForce RTX 2060 OC ekran kartına sahibim. Monitör arayışı içindeyim. ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING monitörünü almak istiyordum fakat araştırmama göre NVIDIA'nın sitesinde bulunan g-sync destekli monitörler arasında yok.

ASUS 27" VG27VQ TUF GAMING monitöre sahip olan arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olup bilgilendirebilir mi?
GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 2060 OC ekran kartına sahip olup kullandığınız monitörler nelerdir?

Bu konularda çok fazla araştırma yapamadım, gün içinde olumlu olursa ekranı gidip almak istiyorum.
Hocam Gsync monitörlerin fiyatı biraz uçuk amd freesync destekli alırsanız adaptative sync olarak kullanıyor bu gsync olarak geçiyor zaten üstteki arkadaşın monitörünü öneriyorum.

Hocam Freesync varsa Gsync açılıyor arkadaşın dediği gibi. Onu çok dert etmeyin. Ayrıca bunlara da bakabilirsiniz:

Yorumlarınız tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, hiç biriniz Asus VG27VQ hakkında bir tavsiye vermemişsiniz. Bu monitör hakkında fikirleriniz var mı?

Yanlışım varsa düzeltin beni ama bu ekran kartı 2k çözünürlük ve G-Sync destekleyebiliyor. Bu özellikler dışında monitörler önerilmiş burada.

Ben de alacağım aynı kart için. Şimdilik 120hz 2k tv ye bağlanacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı