Gigabyte nVidia GTX 770 2GB OC Edition | Oyun Testlerim - SypeR

Keşke GTX 770'im olsaydıda dediğin şekilde deneseydim abi

Benim amacım bu değerlerde kart nasıl değerler alıyor onu ortaya dökmek istedim. Birde GeForce 6150 nForce 430'dan GTX 770'e atlayınca ben direk "Karanlık Devirden, (bilim adamları ve tarihçiler böyle tanımlıyorlar) Uzay Çağı'na" atladım. O yüzden grafik detaylarını falan hep en sağa ya da aşağı doğru açılan menünün en altına ayarlıyorum..

Ve evet. GTX770 piyasadaki tüm oyunları Ultra ayarlarda çok rahat bir şekilde açıyor. AA en çok yoran tipten. Bende biraz düzgün grafik istediğimden dolayı non-problemo diyorum ve ara sıra oluşacak kasmaları da göz ardı edip oyunun akışına kendimi bırakıyorum..

Hayır. Oyun içerisinde öyle bir ayar yok. Çok aradım maalesef. Oyun motorundan kaynaklı bir durum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar sabaha Batman Arkham Origins , Test Drive Unlimited 2 ve Serious Sam 3'ü test edeceğim. Şuanda S.Sam 3 iniyor. Oda sabaha inmiş vaziyette olup hazır olur. Batman testini bende çok merak ediyorum

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar son testlerde bir aksaklık çıktı. En yakın zamanda sizlerle buluşturacağım. Bu arada listeye AC III'de eklendi. Ama onun incelemesi bir sonraki internet faturasına kalacak. Ocak ayı için AKK'nin sınırına yaklaştım. Her an 3Mbps hıza düşme ihtimalim var..

Arkadaşlar belirtmişler. Ama anlaşıldı ana mesaja kocaman Bant geçmek gerekiyor sanırım. TESTLER FRAPS İLE YAPILDI ! diye..

Tomb Raider 2013 testlerinide atabilirmisin acaba? Anti-Aliasing'i 4x e aldığım zaman oyun muazzam derecede kasıyor. Sizdede aynısı oluyormu acaba? Anti-Aliasing'i fxaa yaptığım zaman diğer ayarları ultrada oynatıp bitirdim ama Anti-Aliasing'i 4x yapamıyorum. Testlerinizi bekliyorum

Evet. JaroxJamaica onun testlerini yaptım ama daha tabloları hazırlayamadım -vakit bulamamıştım-. Oyunun testlerindeki ayarlar ve değerler şu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…