Gigabyte nVidia GTX 770 2GB OC Edition | Oyun Testlerim - SypeR

Elinize sağlık, çok güzel bir rehber niteliğinde, ben de lost planet 3 ve company of heroes 2 oyunlarının 770 puanını rica edeceğim.

- - - Güncellendi - - -

Yukarıda imla kuralından bahsetmişsiniz, sanırım site rekoru bende gibi. 2 gün önce foruma üye oldum, aynı gün 1 gün ceza yedim 'ölü usta' dan. Türkçe kullanımı ile ilgiliymiş. Ben de ne olduğunu anlamadım açıkçası

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis 3 Optimizasyon özürlü diyemeyiz zira arkadaşım o oyunu HD6670 ile AA kapalı şekilde Ultra-High karışımı 15-30 arası tatmin edici değerler ile oynuyor.

Listeye Lost Planet 3 ve Company of Heroes 2 'yi de ekliyorum. Yalnız arkadaşlar sakın istekleri unuttuğumu sanmayın. Okullar açık malum kendimi fazla oyuna vermek istemiyorum. Ortalama yaklaşık 80 ile Teşekkür aldım. Tabi babam üstü kapalı lafları soktu.. Bende o lafları ona geri yedirmek için bu dönem Takdir'i kesin almam lazım ki 3 ay tatilde kafam rahat etsin. Yoksa vay halime

Valla buradaki testleri inceleyince insanın daha fazla donanım alası geliyor, daha fazla oyun oynayası geliyor. Zaten yaşım 34 oldu,bitirecek okulda kalmadı Herşey serbest yani

Güzel güzel. Yakında sana da moderetörlük verirler. Bizim sistemimiz yok ki inceleme yapalım

Güzel güzel. Yakında sana da moderetörlük verirler. Bizim sistemimiz yok ki inceleme yapalım

Üzme kendini abi. Ben modluk için yapmıyorum. Maksat millet bilgi sahibi olsun diye. Yoksa çokta fifi yani Bu arada sen yavaştan yavaştan başlamıyor muydun yeni sistemi toplamaya ?

Üzme kendini abi. Ben modluk için yapmıyorum. Maksat millet bilgi sahibi olsun diye. Yoksa çokta fifi yani Bu arada sen yavaştan yavaştan başlamıyor muydun yeni sistemi toplamaya ?

Yalan oldu yine. Yaza kaldı bizim PC.

Hocam Counter Strike Global Offensive, Garry Mods, Left 4 Dead 2 Bakabilir misin hocam boş vaktinde? Sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…