Gigabyte nVidia GTX 770 2GB OC Edition | Oyun Testlerim - SypeR

Hocam Counter Strike Global Offensive, Garry Mods, Left 4 Dead 2 Bakabilirmisin hocam boş vaktinde. Sana zahmet

Bahsettiğin oyunlar test edilmeyi gerektirmeyecek kadar düşük sistem gereksinimlerine sahipler. Bu kart o oyunları rahatlıkla 100 FPS üstünde oynayabilir.

CS GO var fakat oyundan kaynaklı olarak maça girince kapanıp hata veriyor. Bir sürü sürüm dedim hepsi aynı yerde takıldı. L4D2 deneyeceğim. O güzel oyun

- - - Güncellendi - - -

Ghost elimde vardı fakat SSD'den HDD'ye aktarırken yarım atmışım. Tam olan veriyi de silince ortada kaldım

Metro LL Ultra ayarlarda 60 FPS aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu minimum olayını anlamadım. Ultrada 93 FPS veriyor yazıyor ama minimumda 32 yazıyor anlamadım.

@Dooctor Dediğiniz şey aslında sizin tabloyu doğru okuyamadığınız gösteriyor.

Biliyoruz ki oyun içinde ani frame droplar yaşanabiliyor. O düşüşlerin olduğunu belirtiyor. Maksimum ile minimum olan değerlere aldanmamak gerekir. Ortalama değer kartın gerçek performansını gösterir.

Bu arada Batman : Arkham Origins'i açamıyorum zira redistruble paketleri eksikti. İnternetten bulduklarımı indirip yükledim ama hala eksik dosya var. Ama hala onu bulamadım.

Ayrıca başka oyun isteklerinizi bekliyorum.

Bir şey sormak istiyorum. Aynı kartın Asus modelini almayı düşünüyorum. Senin kart kadar performans verir mi onu merak ediyorum. Tabi diğer donanımlarda önemli ancak 2 kartı karşılaştırdığımızda arada çok fark olur mu ?

Çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Zira kartın modeli GTX770. Üstündeki çekirdeklerin hızları farklı bir tek. Sizde onu GPU Tweak ile arttırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…