Gigabyte M27Q model monitörü satın aldım ve belirttiğim uygulamayı kurup hem ayarlarımı oradan kontrol etmek hem de Firmware güncellemesini yapmak istedim. Forumda uygulamayı çalıştırmak için bir konu mevcut. Kısayol uzantısından ötürü problem yaşayanlar için bir çözüm. Ama bende çözüme ulaşmadı. Kendim de daha önceden bu sorunla karşılaşan ve servisle muhatap olmak zorunda kalan kişileri gördüm. Farklı yerlerden çok da uzun sürmeden çözüme ulaşabildim.
- Öncelikle bilgisayar dilinizi İngilizceye çevirmeniz gerekiyor. Ne bağlantısı var tam olarak çözemesem de maalesef sorunun çözümünde bir adım.
- Daha sonra uygulamanın kısayolundan da açabiliyor hale geliyorsunuz ama bu sefer de farklı bir sorunla karşılaştım. Bahsettiği kablo ne kablosu derken farklı bir forumda içinden çıkan 'USB 3.0 cable' kablosunun olduğunu öğrendim. USB kısmını bilgisayarıma diğer ucunu da monitörüme bağladım. (Ayrıca monitörün USB girişleri fotoğraftaki kabloyu bağlamadan etkinleşmiyor ya da ben başka bir yol bulamadım.)
Son düzenleyen: Moderatör: