GIGABYTE P25K vs MSI GE70 2OE-265XTR (sizce hangisi)

burakuyar

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
82
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu iki ürün arasında kararsız kaldım. Zaten aralarında nerdeyse fark yok. Technopat Gigabyte p25k incelemesini de izledim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mümkünse ikisini de incelemiş kişiler yorum yaparsa sevinirim. Aralarında hediyeleri dışında 100 gram fark, ekran tipi ve ekran boyutu farkı dışında bir fark göremedim. Malzeme kalitesi, soğutması ve en önemlisi batarya kullanım süresi vs. açısından hangisi daha mantıklı bir seçim olur. Şimdiden teşekkürler :)
Bu arada videoda belirtildiği üzere 3 saat gidiyormuş ancak normal kullanım değeri mi bu? Bana çok az geldi önceden dizüstü kullanmadığım için.
GIGABYTE P25K i7-4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB+128GBSSD 2GB GTX765M 15.6" FreeDOS Notebook | hızlıal.com
MSI GE70 2OE-265XTR Notebook - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar
 
Son düzenleme:
İkisinde de ssd yok. MSI alırsam ge70 tercihim olacaktır. Ancak bu abra a7 modelinin de ağırlığı biraz fazla. Zaten kimse gigabyte önermedi. Monster da batarya kullanım süresi ve ekran kartıyla msi'ı dövüyor. Msi'ın ise ssd ve taşınabilirlik artısı var. Bir de monsterin 3 adet usb 3.0 girişi varken msi'da 2 tane. Galiba abra a7 benim için daha iyi bir seçim. Tabi bir de ssd + mouse masrafı çıkacak :)
Ekleme: Yarışma : Monster ABRA A7 V1.1 17.3'' İnceleme | Technopat Sosyal
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı