Gigabyte P55-USB3L Bozuk Görüntü

Jax Main :3

Decapat
Bir saattir bilgisayar başında BIOS pili değiştirip tekrar tekrar restart atıyorum ve en sonunda sanırım kafayı yiyeceğim. Lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Bu arada sorun CMOS hatası aldıktan sonra başladı. Normalde ben nedendir bilmem bilgisayarı uyku moduna aldığımda tekrar açılır, CPU fan döner ama ışığı yanmazdı. Nedenini anladığımdan ben de BIOS pilini söküp başlattıktan sonra geri takıp bilgisayarı açar, işlemci saat hızını sıfırlanmış olduğu için geri ayarlar ve kullanmaya devam ederdim. Ancak bu sefer pili takıp başlattım ve ekte gördüğünüz ekran çıkmaya devam etti maalesef (piksel piksel olan). Yardımlarınızı bekliyorum :(
366181
366182
366183

sorunu hala çözemedim arkadaşlar bu arada. windowsu temiz yükledim. her açılışta bu ekranı veriyor ardından da bilgisayar normal açılıyor neden bilmiyorum. Bu bilgisayardan kullandığım işlemci X3440' tı
İşlemciniz nedir? Ekran kartını söküp monitör bağlantısını anakarta yapıp dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı