Gigabyte PG750M değiştirilmeli mi?

Güç kaynağında donanımsal olarak problem olduğu için bir çözüm sağlamaz.
Anladım teşekkürler. Satmayı deneyeceğim o zaman.
@BerkayZ87 şimdi seri numarasını kontrol ettim ama S/N From SN20243G001301 to SN20453G025430 aralığındaki ürünler sorunluymus galiba ve değişimini yapıyorlarmış. Benim seri numaram SN205 ile başlıyor. Benimkinin eski versiyon olduğunu nerden anladın acaba?

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler. Satmayı deneyeceğim o zaman.
@BerkayZ87 şimdi seri numarasını kontrol ettim ama S/N From SN20243G001301 to SN20453G025430 aralığındaki ürünler sorunluymus galiba ve değişimini yapıyorlarmış. Benim seri numaram SN205 ile başlıyor. Benimkinin eski versiyon olduğunu nereden anladın acaba?
Yenilerin SN21 ile başladığını biliyordum. Sanırım sadece videodaki yeni versiyonun sürümü anlamında SN21 ibaresi kullanılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yenilerin SN21 ile başladığını biliyordum. Sanırım sadece videodaki yeni versiyonun sürümü anlamında SN21 ibaresi kullanılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım. Şimdi mail attım firmaya. Pazartesi günü de arayacağım yetkili servisi. Umarım yeni modelidir ve değiştirmek zorunda kalmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı