Gigabyte PH67 sisteme GT 1030 takılır mı?

OtostopçuMirsad

Hectopat
Ya ben bu anakarta GT 1030 takabilir miyim? İşlemcim i5 2300 @ 2.8 GHz (4CPUs),~3.0GHz. Takarsam güncel oyunlarda nasıl performans alırım? R6 gibi oyunlarda...

Not: Sistem 7 senelik olduğu için anakart biraz eski. Şu an kullandığım ekran kartı Nvidia GeForce 9800 GT. Anakart Gigabyte PH67 UD3 B3.

Peki bu halde ben buna gt 1030 taktığımda işlemcim ekran kartını besler mi ve böyle fortnite ve rainbow6 gibi oyunları akıcı güzel oynar mıyım? Şu an 4gb ram var 3 ram slotu boş 4+4+4 şeklinde toplam 16 gb ram olacak.Hani pek bir fark olmazsa boşuna ekran kartı almayayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benchmark videosundan bakabilirsin, videoda dar boğaz yok fakat eski bir sisteme 4+4+4 gibi büyük bir yatırım yapma 4GB'lik bellek yükseltmesi yapman iyi olacaktır.

Yav ben soru sorup duruyorum kusura bakmayın ama benim kafama bir soru takıldı. Peki ben sistemime 1050 ya da 1050 ti taksam benim sistem bunu kaldırır mı ? İ5 2400 işlemci,ramleri toplam 16 gb yapacağım 1333 mhz,420w psu thermal master tm psar 13 6-7 yıllık cevabınızı merakla bekliyorum😊
Not: Psu 80 plus değil galiba.
IMG_2491.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı