Teyo emmi
Femtopat
Bu ekran kartı 2 gün içinde elime geçecek. Sapphire almayı düşünüyordum ama tabii aceleye getirdim işi Gigabyte Radeon RX5600XT Windforce aldım. Sizce çok ısınıma yapar mı?
Sapphire almayıp daha iyi yapmışsın. Sanırım gigabyte 3 fanlı modeli de çok iyiydi.Bu ekran kartı 2 gün içinde elime geçecek. Sapphire almayı düşünüyordum ama tabii aceleye getirdim işi Gigabyte Radeon RX5600XT Windforce aldım. Sizce çok ısınıma yapar mı?
Sapphire almayıp daha iyi yapmışsın. Sanırım Gigabyte 3 fanlı modeli de çok iyiydi.
Pardon ben 5600xt windforce yazınca 3 fanlı çıktı. Gigabyte'ın 5700xt 3 fanlı modelini çok övüyorlardı aynı sandım.2 Fanlı model bu ısınıyor arkadaşımda 2060S Windforce var 80 derece.
Pardon ben 5600XT Windforce yazınca 3 fanlı çıktı. Gigabyte'ın 5700XT 3 fanlı modelini çok övüyorlardı aynı sandım.
Sapphire ama hangi sapphire. Nitro mu pulse mu?Sapphire alabilirdin bende ağır oyunlarda 60 derece geçmiyor kart buz gibi Gigabyte daha iyi soğutacağına eminim.
Sapphire ama hangi Sapphire. Nitro mu Pulse mu?
Sapphire ama hangi Sapphire. Nitro mu Pulse mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.