Çözüldü Gigabyte Radeon RX 7600 sürücü sorunları devam ediyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

franciss

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu ekran kartını aldım driver sorunları var diyor arkadaş. Bu olaylar eskiden kalma konular mı yoksa hala geçerli mi?

1742414958221.png

Çözüm
Ben şuana kadar çoook AMD ekran kartı kullandım, kendimi bildim bileli AMD ekran kartı kullanırım hiç sorun yaşamadım. Şuanda da aktif olarak RX 6600 XT kullanıyorum.
Ben şuana kadar çoook AMD ekran kartı kullandım, kendimi bildim bileli AMD ekran kartı kullanırım hiç sorun yaşamadım. Şuanda da aktif olarak RX 6600 XT kullanıyorum.

Çözüm
Ben şu ana kadar çok AMD ekran kartı kullandım, kendimi bildim bileli AMD ekran kartı kullanırım hiç sorun yaşamadım. Şu anda da aktif olarak RX 6600 XT kullanıyorum.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim AMD için aldığımız zaman yapmamız gereken ayar ayarlar nelerdir? Varsa bir ayar yapma olayı yapayım ben ilk kez AMD kullanacağım da.

Cevap verdiğin için teşekkür ederim AMD için aldığımız zaman yapmamız gereken ayar ayarlar nelerdir? Varsa bir ayar yapma olayı yapayım ben ilk kez AMD kullanacağım da.
Hocam sürücüsünü kuracaksın ayarları çok kurcalamayacaksın bu kadar. Adrenalin yazılımından gecikme önleme ve geliştirilmiş senkronizasyon ayarını aç yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı