Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

v10 pro ya kendi a7 shifterını takabiliyor muyuz hocam bilginiz var mı? Arkasında shifter yuvası olduğunu biliyorum base üstünden algılıyordur heralde.Pedalların plastik olması dışında bence v10 pro tam f/p ürünü (ki pedallar en azından hall effect li).bu fiyatlarda alacağınız kısıtlı setler var zaten ki hiçbirisi DD değil.Kime bu direksiyonu alacağımı dediysem o marka ne g29 neden almıyorsun dediler.G29'un ''kaliteli malzemeli bir oyuncak'' olduğuna kimseyi inandıramıyorum malesef.milattan kalmış bir direksiyon ama marka adı olduğu için tercih ediliyor malesef.
Hocam V10 Pro'nun base'inin arkasındaki tüm USB yuvaları Type-c oldu. Sadece bir tane aksesuar için USB A portu koymuşlar oraya da A7 Shifter takılır. Logitech'in shifterına göre geçişleri daha iyi daha sağlam bir shifter.

Maalesef Logitech de Apple gibi oldu ülkemizde. Logitech ve Moza dışında direksiyon seti gelmediği için insanlar en iyisi onları biliyorlar. Diğer bir olay da 2. el muhabbeti. Yahu alıp zevk için kullanacağım üründe neden 2. elini düşünerek kötü mal alayım? Yatırım aracı mı bu direksiyon setleri? Logitech de alsan sarı siteye koyduğun an 4-5 k altına koymak zorundasın pazarlıkla vs yine öldürüyorlar fiyatını.

G29 pedalları dışında dişli bir oyuncaktan farksız. O ilkel dişli sistem ile pedallarına yazık oluyor. V10 Pro'nun pedalları plastik olmasına rağmen dediğiniz gibi Hall Effectli olduğundan ölü bölge sorunu minimumda. Potansiyometreli pedallara göre de daha uzun ömürlü. Normal kullanıcı için yeterli bir pedal seti. Keşke V10 Ultra getirselerdi direkt ama onda da fiyat artabilirdi ve debriyajla birlikte gelmediği için ekstra masraf çıkaracaktı.

Kim ne derse desin 20K altına alınabilecek en zevkli set V10 Pro. Ben daha geniş bir bütçe ayırdığım için VD4 veya VD6 bekliyorum ama 20K altındaki bütçeler için tek seçenek belli.

Advocated arkadaşın ismi ne bilmiyorum ama YT'den denk gelmiştik ben V997 almıştım sonra pişman oldum :) iade ettim sıkıntısız kabul oldu üstüne Trendyol 1000TL kupon verdi o yüzden pxn V10 Pro'yu alacağım paranın yatmasını bekliyorum not: Dişli her set pişmanlıktır ki, kullandım ama cidden hani vay be olamadım hevesimi atamadan bozuldu ki heves alınacak bir cihaz değildi sanırım sponsorlu videolara lütfen inanmayın. Shifterı yok ama boş verin bu fiyata dd bir set nimettir ürün elime ulaşınca buraya detaylı bir video çekip YT'den paylaşacağım vakit ayırmaya çalışacağım alacak olan Türk arkadaşlarımız da bilgilensin.

V99'un direksiyonu yaklaşık 30 cm drift ve ETS için daha uygun. V10 Drive RS den bir tık daha kaliteli. Genel olarak aynılar ama. V10 Pro dışındakilerin hepsini al birini vur ötekine yani :)
Hocam Drive rsi alıcaktım ama tam alacağım günden 1 gün önce satıldı bende ucuz bir g29 yakaladım aldım. 7800 tl 2 aylık kutu fatura garantj herşey var sıfır ayarında. Bir vitesim eksik kaldı onu da param olunca artık. Ama iyi ki rampage almamışım diyorum. Uygulaması olması harbiden kolaylık ama direksiyon seti almadan önce çok heyecanlıydım oynadıktan sonra baktım aman aman bir olayı yok artık vites olsa tam sarar heralde. Ama bir konuda hakkını yiyemem pedalı çok güzel.

@@AdvocateD hocam ıyı aksamlar konuyu tekrar acıyorum V10Pro almayı dusunuyorum. Shıfter alacağım kesın ıstıyorum ama pedallarının plastık olması beni korkutuyor. Deneyımım yok. Hiçbir ıkı defa oynamıstım sadece oda dandık dıreksıyonla sızce alınır mı? VD4 düşündüm ama vıtes alsam debriyaj yok cok pahalıya gelıcek 25k ya shifter +set onerınız var mı en fazla bılemedın 30 ama kesın degıl oda oyun olarak. Da asetto ve Forza oynayacagım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@@AdvocateD hocam ıyı aksamlar konuyu tekrar acıyorum V10Pro almayı dusunuyorum. Shıfter alacağım kesın ıstıyorum ama pedallarının plastık olması beni korkutuyor. Deneyımım yok. Hiçbir ıkı defa oynamıstım sadece oda dandık dıreksıyonla sızce alınır mı? VD4 düşündüm ama vıtes alsam debriyaj yok cok pahalıya gelıcek 25k ya shifter +set onerınız var mı en fazla bılemedın 30 ama kesın degıl oda oyun olarak. Da asetto ve Forza oynayacagım.
Logitech DFGT var bende pedalladı plastik herhangi birşey olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı