Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC vs Sapphire Radeon RX5700XT Nitro+

EArcy

Kilopat
Bu iki ekran karti arasinda yaklasik 400 lira kadar fark var. Bunlardan bir tanesini alacagim. 400 lira farka degecek bir sey var mi sizce? Aman aman bir sicaklik farki veya 1-2 FPS disinda FPS farki gorunmuyor videolarda. Ne dusunuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki ekran karti arasinda yaklasik 400 lira kadar fark var. Bunlardan bir tanesini alacagim. 400 lira farka degecek bir sey var mi sizce? Aman aman bir sicaklik farki veya 1-2 FPS disinda FPS farki gorunmuyor videolarda. Ne dusunuyorsunuz?

Base clock ve boost clock Sapphire'de daha yüksek. Soğutma olarak Sapphire daha iyi. Ama 400 liralık fark mı derseniz hayır. Sapphire'i 3200 TL civarlarında görmüştüm bir yerde sanki. 400 liraya değmez ama 200 liraya değebilir.

Base clock ve boost clock Sapphire'de daha yüksek. Soğutma olarak Sapphire daha iyi. Ama 400 liralık fark mı derseniz hayır. Sapphire'i 3200 TL civarlarında görmüştüm bir yerde sanki. 400 liraya değmez ama 200 liraya değebilir.

Bir siteden hazir kasayi ozellestirerek aliyorum. Ozellestirme kisminda 400 lira fark var. Gigabyte alayim yoluma bakayim en iyisi :)
Aynı ya da yakın fiyat aralığında Sapphire, AMD GPU'larin en iyileridir. Ama bu kadar fiyat farkında en ucuz olanı tercih edin derim.

Ben de sanirim oyle yapacagim. Tesekkurler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı