TYT fen nasıl bașlanmalı?

XxxPhoenixxX

Picopat
İyi akșamlar, dil ögrencisi oldugum için en son 10. sınıfda fizik, kimya vb. görmüștük. Șuan denemelerden ancak 2-3 net çıkartabiliyorum. Sınava kadar 15-16 net aralıgında sabitlemek istiyorum. Fen bilimleri için önerebileceginiz yayınlar neler? AYT girmedigim için fazla zorlama kaynaklar gerekmeyecegini düșünüyorum ama deneyimi olan arkadașlar bilgilendirirse iyi olur.

İyi akșamlar, dil ögrencisi oldugum için en son 10. sınıfda fizik, kimya vb. görmüștük. Șuan denemelerden ancak 2-3 net çıkartabiliyorum. Sınava kadar 15-16 net aralıgında sabitlemek istiyorum. Fen bilimleri için önerebileceginiz yayınlar neler? AYT girmedigim için fazla zorlama kaynaklar gerekmeyecegini düșünüyorum ama deneyimi olan arkadașlar bilgilendirirse iyi olur.

TYT kamplarını izleyin, temel oluşsun ardından izlediğiniz konunun testlerini çözün. TYT Fen kısmı AYT kadar zor değil. Yanlış sorularınızı mutlaka düzeltin. Fasikül şeklinde ilerleyen kaynakları alabilirsiniz. Ben kimya, fizik, biyoloji için sırasıyla Aydın, Bilgi Sarmalı ve Palme bitirmiştim. Şu anda kaynaklar nasıl bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı