Merhaba,
Yeni toplamış olduğum bilgisayarımda Gigabyte B550 Aorus Pro V2 anakartım ile Corsair Vengeance RGB Pro RAM'lerim sekronize olmuyor. iCUE yazılımından önce RAM'leri devre dışı bıraktım akabinde Fusion 2.0 programında Sync düşmesine bastım ne yaptıysam olmadı. Bir türlü Fusion 2.0'da RAM'ler görünmüyor. Konu ile ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
RGB Fusion RAM'ler ile uyumlu çalışması için RAM'in uygun olması lazım. Her koşulda uyumlular diye bir şey yok çalışmamaları normal. Trident Z Control App ile deneyebilirsiniz fakat olacağını sanmam. iCUE ile kontrol edebilirsiniz RAM'leri.
Aslında RGB Fusion destekliyor görünüyor ama pek kaliteli bir uygulama değil kendisi, o yüzden saçma sapan şeylerle uğraştırıp duruyor. Uygulama görse bile ne kadar düzgün çalıştıracağı meçhul bence İcue ile devam edin.
RGB Fusion kadar dandin uygulama fazla yoktur benim tüm sistemi kontrol ediyordum ne olduysa ayarları yapıyorum bir süre yaptığım ayarda kalıyor RGB'ler sonra tekrar bozuluyor pişman oldum Gigabyte anakart aldığım için uygulaması sıfır. Firma ile şu an yazışıyoruz bakalım ne çözecekler.
Ömrüm olur da bir daha PC toplayacak olursam Gigabyte'a bulaşmayacağım asla birkaç kişiden daha farklı olumsuzluklar duydum en iyisi hiç bulaşmamak anlaşılan. Teşekkürler arkadaşlar.