Hala yardım bekliyorum. Sorunum devam etmekte.
@Recep Baltaş
@Recep Baltaş
Sana çözümü söyledik zaten daha nasıl bir cevap bekliyorsun? Recep abi sanki her derde deva etiketliyorsun..Hala yardım bekliyorum. Sorunum devam etmekte.
@Recep Baltaş
1. Çözüm olsa sorunum çözülür dimi?Sana çözümü söyledik zaten daha nasıl bir cevap bekliyorsun? Recep abi sanki her derde deva etiketliyorsun..
Sorunun çözümünü üst mesajlarda verdik. Hoşuna gitmeyen bir özellik varsa Gigabyte mail at iyi forumlar.1. Çözüm olsa sorunum çözülür dimi?
2. olarak forumda yeniyim Recep Baltaşı etiketlememde seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Her derde deva olduğu için değil denediğim çözümler işe yaramadığı için, belki bildiği bir şey vardır diye etiketledim. Gündelik hayatında da etrafındaki insanlara bu kadar kaba olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.
Çözümü bulabildin mi?Hala yardım bekliyorum. Sorunum devam etmekte.
@Recep Baltaş
Bende eski sürüme döndürdüğümde çalıştı sonra bir daha açmadı. Eski sürümü nerden bulabilirim?gençler eski sürümü yükleyerek çözüm buldum lakin yeni sürümde açınca kasadan klik diye ses geliyor sanırsam sigorta attırıyor dikkat etmek lazım
Bende eski sürüme döndürdüğümde çalıştı sonra bir daha açmadı. Eski sürümü nerden bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.