Gigabyte RGB Fusion Açılmıyor

Sana çözümü söyledik zaten daha nasıl bir cevap bekliyorsun? Recep abi sanki her derde deva etiketliyorsun..
1. Çözüm olsa sorunum çözülür dimi?
2. olarak forumda yeniyim Recep Baltaşı etiketlememde seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Her derde deva olduğu için değil denediğim çözümler işe yaramadığı için, belki bildiği bir şey vardır diye etiketledim. Gündelik hayatında da etrafındaki insanlara bu kadar kaba olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.

1. Çözüm olsa sorunum çözülür dimi?
2. olarak forumda yeniyim Recep Baltaşı etiketlememde seni ilgilendiren bir durum görmüyorum. Her derde deva olduğu için değil denediğim çözümler işe yaramadığı için, belki bildiği bir şey vardır diye etiketledim. Gündelik hayatında da etrafındaki insanlara bu kadar kaba olmadığını düşünüyorum. iyi forumlar.
Sorunun çözümünü üst mesajlarda verdik. Hoşuna gitmeyen bir özellik varsa Gigabyte mail at iyi forumlar.

gençler eski sürümü yükleyerek çözüm buldum lakin yeni sürümde açınca kasadan klik diye ses geliyor sanırsam sigorta attırıyor dikkat etmek lazım

eski sürümü nerden buldum hatırlamıyorum ama kullanmanızı tavsiye etmem.Benim kasamda sigorta gibi bi şeyi attırıyor.click sesi geliyor.Aynı kasaya sahibiz çözümü ve sebebini bulmadan kullanmanızı tavsiye etmem.Sizde yeni sürümü yükleyin ve click sesini duyuyor musunuz diye kasayı dinleyin.Ayrıca eski sürüm yerine direk bios ayarlarından değiştirmenizi öneririm
Bende eski sürüme döndürdüğümde çalıştı sonra bir daha açmadı. Eski sürümü nerden bulabilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı