Gigabyte RTX 2060 6 GB alınır mı?

RX 6700 varken RX 6600 önerenler saçmalamışlar. RX 6700, oyun manasında 3060'ı tokat manyağı yapan bir kart.
Aradaki 1100 tl farkı ve psu masraflarını karşılıyorsan onu önerelim hocam. Arkadaşın işlemcisinin de ne olduğunu bilmiyoruz daha. Yetersiz olabilir 6600 ve 6700 arasında dağlar kadar fark var. Psu su da yetmeyecektir muhtemelen.

Ben NVIDIA alternatifi önerdim. Değer mi değmez mi kişisel bir konu.
Kişisel değil. Gayet nesnel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet 3050 biraz fiyasko ama arkadaş animasyon gibi işlerle de uğraşıyor sanırsam. 2060 ın ısınmayan kaliteli modelleri 6500 falansa 3050 alınır belki. Ama son çare olarak 2060 alması daha mantıklı daha ucuza varsa. Hala rx 6600 öneriyorum ama ille de nvidia olması lazımsa durum böyle.

Performans farkının farkındayım. ''Nvidia'' kart ister belki arkadaş hani. Hani belki o da bu kartların farkındadır ama ''Nvidia'' istediği için 2060 bakmıştır.

Bu arada konu sahibi arkadaş sakın ola rx 6700 almaya kalkmayın en azından TDP değerlerini kontrol etmeden. Psunuz yeterli olmayabilir bu kart için. Yetse bile 6k ya 6600 alıp 800 tl ile başka şeyler almanız daha mantıklı bana göre.

12v kanalından 400W bile verse oyunlarda 140-160W güç tüketen bir karta yeterli. RX 6600 de 100-110W çekiyor yani arada uçurum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı