Gigabyte RTX 2060 CS oynarken 84 derece

Standart ayarlara çekin kasa için havalandırma zayıf biraz sanırım.

Ekran kartıni 1.5 aydır kullanıyorum sorun yoktu ama iki gündür var yani kasa içi havalandırma iyi aslında. Termal macunu kontrolü yapacağım hatta değiştireceğim satıcıya sordum garantiden çıkmaz dedi aslında çıkar diye biliyorum ama öyle dediği için yapacağım sorumluluk onun.

Satıcının dediğine bakmayın servis karar verir ancak garanti dışı kalıp kalmayacağını. Bütceniz varsa kasanızı değiştirin kasanız biraz zayıf ve kücük.

Satıcının dediğine bakmayın servis karar verir ancak garanti dışı kalıp kalmayacağını. Bütceniz varsa kasanızı değiştirin kasanız biraz zayıf ve kücük.

Hocam bilmiyorum yani 1 2 aydır kullanıyorum herhangi bir ısı problemi yokken bir anda olunca kafam karıştı. Bugün macun kontrolü yaptım hatta yeniledim ama sıcaklık değerlerinde pek bir şey değişmedi. Ekran kartımın programından target temp ayarını 70'e çektim 80 85 derecelerinde ciddi derecede ısı yayıyor kasaya kapağınıda çıkarttım böyle kullanıyorum 4 5 ay sonra anca kasa değiştirebilirim ekran kartı işlemci yeni aldım. Umarım karta bir zarar gelmez. 1683836410687.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı