Gigabyte RTX 2060 Isınma sorunu

Jaqennn

Decapat
Merhaba, 3 gün önce webtekno Battle Bronze sistem aldım. Gece fark ettim ki CS'de maça girdiğimde ekran kartından cızırtı sesi geliyor ve ekran kartımın sıcaklığı 70 dereceyi gördü. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Takıntılı bir hale gelmeye başladı
Sistem özellikleri.
Gigabyte RTX 2060.
AMD Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.
Gigabyte B450M S2H ana kart.
550W güç kaynağı.
Lütfen desteğinizi rica ederim. Bu sıcaklık normal değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlar dönmeye başladığında sessiz bir şekilde cızırtı sesi geliyor, rahatsız eden bir ses değil fakat ilk aldığım gün bu ses yoktu. FPS ne kadar yüksekse o kadar ses artıyor işte
Ek olarak Cs menüsünde ekran kartı 45 derece sıcaklıkla çalışıyor, oyuna girdiğim anda 60-70 derece arası oynuyor ve 70 dereceyi geçtiğini görmedim. Yüksek ayarlarda oynuyorum.
Nasıl bir cızırtı mesela Coil Whine gibi mi ? Ayrıca derece de biraz yüksek gibi Cs için driverler güncel mi ?
Araştırmalarıma göre CoilWhine olarak düşünüyorum, ses bobin sesi diyolar.

Coilwhine olabilir. Ayrıca, elektrik ve voltaj olan bir cihaz yada alet her neyse. Cızırtı sesi gelmesi normaldir. Ekran kartınızın sıcaklığı youtube videolarındaki Gigabyte 2060 kartlar gibi aslında. Bence kafaya takılacak bir durum yok.

Coilwhine olabilir. Ayrıca, elektrik ve voltaj olan bir cihaz yada alet her neyse. Cızırtı sesi gelmesi normaldir. Ekran kartınızın sıcaklığı youtube videolarındaki Gigabyte 2060 kartlar gibi aslında. Bence kafaya takılacak bir durum yok.
Yani Cs-Go'da yüksek ayarlarda ekran kartının 70 dereceye vurması normal öyle mi?

FPS yükseldikçe artıyor dediğiniz için sorununuz Coil Whine. Mesela oyun geçişlerinde siyah ekranda 1000 küsür oluyor FPS ve vızır cızır bobin sesi tırmalıyor kulağı fakat rahatsız edecek kadar değilse takmayın. Değişim istemekte hakkınız ben değiştirmemiştim CW li halinde kullanmıştım kartımı. Zaten duymuyorum kulaklık olduğu için.

FPS yükseldikçe artıyor dediğiniz için sorununuz Coil Whine. Mesela oyun geçişlerinde siyah ekranda 1000 küsür oluyor FPS ve vızır cızır bobin sesi tırmalıyor kulağı fakat rahatsız edecek kadar değilse takmayın. Değişim istemekte hakkınız ben değiştirmemiştim CW li halinde kullanmıştım kartımı. Zaten duymuyorum kulaklık olduğu için.
Battle Bronze mu kullanmaktasınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı