Gigabyte RTX 2060 modelinde ısınma sorunu var mı?

Yunus67

Hectopat
Daha fazla  
Bu modelde fazla ısınma sorunu var mı? 80 dereceden fazla olur mu?
Bu kasayla kullanacağım.
İstanbul'dayım.

Tam yük altında 1940 RPM fan hızında en fazla 79 derece sıcaklığa ulaşmış. Çok serin diyemem ancak kabul edilebilir sıcaklıkların içinde olduğu için sorun çıkarmayacaktır. Fan hızı da çok yüksek olmadığı için ses sorunu pek olmaz diye tahmin ediyorum. Buradan incelemesine ulaşabilirsin. Ayrıca ikinci el ürün almak ister misin bilmiyorum ancak ikinci el piyasasında bu fiyatlara RTX 3060 TI, hatta 3070 bile bulabilmen mümkün.

Tam yük altında 1940 RPM fan hızında en fazla 79 derece sıcaklığa ulaşmış. Çok serin diyemem ancak kabul edilebilir sıcaklıkların içinde olduğu içi sorun çıkarmayacaktır. Fan hızı da çok yüksek olmadığı için ses sorunu pek olmaz diye tahmin ediyorum. Buradan incelemesine ulaşabilirsin. Ayrıca ikinci el ürün almak ister misin bilmiyorum ancak ikinci el piyasasında bu fiyatlara RTX 3060 TI, hatta 3070 bile bulabilmen mümkün.
ikinci elde mining yapılmış ekran kartı alma ihtimalim olduğu için pek sıcak bakmıyorum

Gigabyte'ın Windforce serisinde, birinci yorumda atılan videoda da bahsedilen bir fan takırtısı sorunu var. Fanlar yüksek devirde çalıştığında videoda da duyulabiliyor. Bu sorunu çözmek aslında oldukça kolay birkaç çözüm yöntemi var ancak ben sırf bu nedenden ötürü eğer mümkünse Windforce modelinden önce başka markalara göz atılmasını öneriyorum.

Yinede soğutma performansı hakkında konuşacak olursak en iyisi değil ancak RTX 2060 gibi kendi serilerinin giriş seviyesi olan kartları yeterince soğutabiliyor bana göre, tabii bu soğutma esnasında bahsettiğim fan takırtısı da oluşabiliyor. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı